30 / 04 / 2024

Hacılar Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Hacılar Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Hacılar İlçesi Akyazı Mahallesine yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Küçük Sanayi Sitesi ihalesine İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok Başkanlık etti

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

SGK, Bodrum'da küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sosyal Güvenlik Kurumu, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesinde yer alan küçük sanayi sitesi imarlı arsayı satıyor. Peki Muğla Bodrum'da yer alan arsanın muhammen bedeli ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi... 

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Bulut ve Merve Hancılar ortaklığında kuruldu.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıne İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk Derya ve Mehmet Reis tarafından kuruldu.

Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmahdı Althabıt tarafından kuruldu.

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 3 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Aldhaifi tarafından kuruldu.

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Müteahhitlik Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Veysi Tek tarafından kuruldu.

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Hacı Bekir Akyol tarafından kuruldu!

Hacılar Küçük Sanayi Sitesi ihalesi Haberi

Hacılar Küçük Sanayi Sitesi ihalesi

Hacılar İlçesi Akyazı Mahallesine yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Küçük Sanayi Sitesi ihalesine İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok Başkanlık etti. Kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilen ve yaklaşık maliyeti 1 Milyon 471 Bin 270 TL olan ihaleye 11 firma katıldı. Firmaların verdiği teklifler şu şekilde;"Kayra Yapı 1 Milyon 299 Bin TL, Onar Boya Malzemeleri 978 Bin TL, Göker Gözütok  1 Milyon 100 Bin TL, Gelişim İnşaat 1 Milyon 145 Bin TL, Bayer Mühendislik 1 Milyon 373 Bin TL, Aslantaş İnşaat 1 Milyon 640 Bin TL, Musa Burak Sarıalan 1 Milyon 186 Bin TL, Lineer Madencilik 928 Bin 275 TL, Polat Nur İnşaat 944 Bin TL, Zirve İnşaat 1 Milyon 149 Bin 300...