30 / 04 / 2024

Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmahdı Althabıt tarafından kuruldu.



Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmahdı Althabıt tarafından kuruldu.

Hr Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve ımar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa haklan ve vefa haklan, gayrimenkul mükellefıyeti tesis etmek. İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlannı yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar alınak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Türkiye sınırlan içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşlan tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alına ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkanlacak her türlü küçük ve büyük yapılann her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 3. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 4. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. DANIŞMANLIK Yurtiçinde ve yurtdışında ticari, mali ve idari alanlarda yönetim danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü emlak, inşaat danışmanlıgı yapmak. DİĞER İŞLEMLER 1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı, alımı, satımı ve pazarlaması konularmda faaliyette bulunmak. 2-Sirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü fuar, sergi ve panayırlara istirak edebilir Yukarıda gösterilen konulardan baska ilerde sirket için faydalı ve lüzumlu görülecek baska islere girisilınek istendigi takdirde genel kurul karar aldıktan sonra sirket bu isleri de yapabilecektir. Ana sözlesme degisikliginde olan isbu karar tescil ve ilan ettirilerek uygulanacaktır. 3-Her türlü motorlu tasıt ticareti, ithalat ve ihracatını ve kiralama işlemlerini yapmak. Oto galerileri açmak, isletmek veya islettirmek.Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak 4-Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü haklan tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefıyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir.
 


Geri Dön