18 / 05 / 2024

Hacılar yeni stat

Hacılar yeni stat

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, hayırsever Fevzi Mercan tarafından verilen katkılarla inşa edilen ilçe stadyumunun yüzde 90'ı tamamlandı.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Otomobil fırsatçılarından yeni oyun! Bu detaylara dikkat

İkinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler buluyor. Otomobillerin ilanlarını düşük fiyatlardan koyan fırsatçılar, bu yönteme başvuruyor.

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Memurlar dikkat! Memur maaşları yeni yılda kaç liraya yükselecek? Şimdi tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın!

Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur 2023 Ocak zammı da şekil almaya başladı. Peki en düşük ve en yüksek memur maaşı yeni yılda kaç TL olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri ve peş peşe hesaplanan yeni zamlı maaşlar...

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Bayraktar İHA’lar için yeni yatırım!

Türkiye savunma sanayiinin göz bebeği olan ve dünya devletlerinin yoğun ilgi gösterdiği Bayraktar İHA’lar yeni yatırım yolda. Önümüzdeki yıl daha fazla Bayraktar üretmek istediklerini belirten  BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar, üretim bandının da önümüzdeki 3 yıl boyunca dolu olduğunu açıkladı.

Kira artış düzenlemesi! 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!

Kira artış düzenlemesi, kiracıların ilgi odağında yer alıyor. Peki 5 yılı dolduran kiracılar yeni yasadan etkilenecek mi? İşte detaylar!

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Kayseri Hacılar'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık 14 arsa!

Kayseri Hacılar Belediyesi, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 9 milyon 748 bin 694 TL'ye satıyor...

Çorum'da evleri yanan vatandaşlar yeni yuvalarına kavuşmayı bekliyor!

2017'de Çorum'da çıkan yangın nedeniyle evlerinden olan vatandaşlar yeni konutlarını teslim almayı bekliyor. Evleri yanan vatandaşlar Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka'yı durumu bildiren bir mektup yazdı. 

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin gayrimenkullerini satışa sundu.

Hacılar yeni stat Haberi

Hacılar yeni stat

Doğasıyla ve konumuyla sporseverler tarafından tercih edilen Kayseri'nin Hacılar ilçesinde hayırsever Fevzi Mercan’ın desteği ile yapımı süren Hacılar Stadyumu’nda son aşamaya gelindi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, inşaat çalışmalarının yüzde 90 seviyesinde olduğunu söyledi. Hacılar Akyazı Mahallesi’nde yapımı süren Hacılar Stadyumu’nda gerçekleşen çalışmaları inceledikten sonra açıklamalar yapan Başkan Özdoğan, "Hayırseverimiz Fevzi Mercan'ın desteği ile ilçemize kazandırdığımız çok anlamlı bir proje olan Hacılar Stadyumu’nda sona geldik. Hayırseverimiz Fevzi Mercan amcamızla ve Meclis üyelerimizle stadyum inşaatında son durumu birlikte inceledik. Stadyum inşaatımız yüzde 90 seviyesinde tamamlanmış durumda. İnşallah mayıs ayı itibariyle sporcularımız burada topbaşı yapabilecekler. Erciyessporumuza, Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübümüze de ayrı ayrı binalar yaptık. 23 bin metrekarelik bir alanı ilçemize saha olarak kazandıran hayırseverimize teşekkür ediyorum"...