01 / 05 / 2024

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergenler Gayrimenkul İnşaatçılık Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mergen tarafından kuruldu.

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boran İnşaatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sibel Dilek tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Maar Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maar Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yılmaz tarafından kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Pexa İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pexa İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğ Ergiden tarafından kuruldu.

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Adıyaman ve Hüseyin Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Nodes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nodes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Gösterişli tarafından kuruldu.

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westcon Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koç tarafından kuruldu.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları,...