04 / 05 / 2024

haciz talebi 2016

haciz talebi 2016

Haciz ile borçlu kişinin borcu miktarınca menkul ve gayrimenkullere cebri icra suretiyle kısıtlama yapılıyor. Bunun için alacaklılar İcra'ya talepte bulunuyor. İşte haciz talebi örneği 2016..

Haciz harcı 2021!

Haciz talebi, alacaklı tarafından İcra Müdürlüğü'ne bir dilekçe ile yapılıyor. Peki, haciz başvurularında ne kadar harç ödeniyor? Haciz harcı 2021 ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Sinan Akçıl'a haciz şoku!

Ebru Şallı, borcunu geri ödemediğini iddia ettiği ve 2016 yılında ayrıldığı 3 yıllık aşkı Sinan Akçıl ile ilgili hukuki işlem başlattı. Müzisyen, 42 yaşındaki sunucuya olan 230 bin TL’lik borcunu ödemediği takdirde haciz işlemi başlayacak.

Eve gelen haciz nasıl durdurulur?

Alacaklı borcun tahsilini yapamadığı durumlarda borcun tahsili için icra talebi yapılır ve icra takibi başlatılabilir. Peki, eve gelen haciz nasıl durdurulur?

Özbekistan'dan Gülnara Kerimova için haciz talebi!

Özbekistan Başsavcılığı Rusya'dan, Kerimova'ya ait gayrimenkullere el konulmasını istedi.

Aykurt Nuhoğlu: Kadıköy'de cami ve parklara haciz talebi yok!

TAŞYAPI İnşaat, Kadıköy Belediyesi’ne dava açmış ve kazandığı 101 milyon liralık tazminat ödenmeyince, icra işlemi başlatmıştı.

Eve haciz yasası 2016!

Haciz, alacaklıların borçlulardan borcunu yasal yollardan tahsil ettiği bir yol olarak karşımıza çıkıyor. Peki, eve haciz gelir mi? Gelirse ne alabilir? İşte eve haciz yasası 2016..

Haciz masrafları 2016!

Alacaklı ve borçlu arasındaki hesabın kapatılmaması durumlarında alacaklılar, haciz işleminin başlatılması için İcra Müdürlüklerine müracaat edebiliyor. Peki, haciz masrafları 2016 nelerdir? İşte yanıtı..

Haciz talebi örneği 2016!

Haciz ile borçlu kişinin borcu miktarınca menkul ve gayrimenkullere cebri icra suretiyle kısıtlama yapılıyor. Bunun için alacaklılar İcra'ya talepte bulunuyor. İşte haciz talebi örneği 2016..

Haciz harcı 2016!

Haciz talebi, alacaklı tarafından İcra Müdürlüğüne bir dilekçe ile yapılıyor. Peki, haciz başvurularında ne kadar harç ödemesi yapılır? Haciz harcı 2016 ne kadar?

2016'da tüketicinin ‘konut iştahı’ talebi canlı tutacak!

Gayrimenkulün en iyi yatırım araçlarının başında gelmesinin ve tüketicinin ‘konut iştahı’nın sektöre olan talebi canlı tuttuğunu söyleyen ERA Gayrimenkul Koordinatörü Baygan, 2016’nın daha hareketli bir yıl olacağının sinyallerini aldıklarını belirtti.

Süleyman Çetinsaya: 2016'da konut talebi artacak!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2015 yılında seçimler dolayısıyla ertelenen konut talebinin 2016'da gündeme geleceğini söyledi. Çetinsaya, Avrupa Konutları markalı 2 yeni projeye başlayacaklarını açıkladı.

Kocaeli tramvay projesi 2016'da tamamlanacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ”Akçaray, Ulaşım Master Plânı’nın gereği olduğu kadar, milletimizin talebi ve ortak aklın da bir sonucudur. Allah’ın izniyle 2016’nın sonunda inşaat tamamlanacak.

İnistanbul Lokal'de satışlar 6 ay erken başladı!

İş GYO ve Nef’in İnistanbul projesinin ilk etabı ‘Gala’da üç hafta içinde 875 konut satılınca, yoğun müşteri talebi 2016’nın ilk çeyreğinde satışa çıkacak ‘Lokal’ etabını 6 ay öne çekti.

haciz talebi 2016 Haberi

haciz talebi 2016

Haciz talebi örneği 2016!

Borçlu kişinin borcu miktarınca menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına cebri icra suretiyle kısıtlama yapılması, el konulması işlemleri haciz olarak karşımıza çıkıyor.


Alacaklı, haczolunan mal taşınır ise hacizden itibaren altı ay,

taşınmaz ise hacizden itibaren bir yıl içinde satılmasını isteyebiliyor. 


Haciz talebi, alacaklı tarafından İcra Müdürlüğüne bir dilekçe ile yapılıyor. Haciz talebi örneği 2016 şu şekilde sıralanıyor;


Haciz talebi örneği 2016


T.C.

.....…... İCRA MÜDÜRLÜĞÜ


DOSYA NO: 2016/……….. ESAS

Alacaklı       :

Vekili      :

Borçlu   :

Borç Miktarı    : ………………………….. (Masraf ve Faizler hariç)


Konu : Gayrimenkul üzerine haciz yapılması talebidir.


Alacaklı Vekili geldi, Borçlu adına kayıtlı gayrimenkuller varsa bunların kaydına haciz konulması için  TAKBİS ' ten sorgulanmasını ve tespit edilenlerin kayden haczini talep ederim, dedi. 


..…/ ……/ 2016


Alacaklı Vekili

Av. …………………………….


Borçlu Bilgileri...