17 / 05 / 2024

Hadi Uyar kimdir

Hadi Uyar kimdir

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşanıyor. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert düştü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Samsun Alaçam'a tarihi restorasyon!

AK Pati Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Alaçam’da hayata geçirilecek tarihi restorasyon projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Emir Uyar kimdir?

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Sibel Uyar kimdir?

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar kimdir? Sibel Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sibel Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Sibel Uyar..

Nüvit Uyar kimdir?

Mimar Nüvit Uyar kimdir? Mimar Nüvit Uyar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Nüvit Uyar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nüvit Uyar..

Cem İlhan kimdir?

Mimar Cem İlhan, Milli Reasürans binasını tasarlayan mimarlar Şandor Hadi ve Sevinç Hadi'nin mimar kızı Tülin Hadi ile 1994 yılında ortak oldu. Cem İlhan, ofisi TeCe Mimarlık'ı 1992'de açtı. Peki Cem İlhan kimdir? İşte biyografisi...

Tülin Hadi kimdir?

Mimar Tülin Hadi, Milli Reasürans Kompleksi'nin mimarları Sevinç Hadi ve Şandor Hadi'nin kızıdır. Tülin Hadi, öğrenciliğinde Milli Reasürans projesinde yer aldı; 1992'de Cem İlhan ile TeCe Mimarlık firmasını kurdu... Peki Tülin Hadi kimdir?

Sevinç Hadi kimdir?

Mimar Sevinç Hadi, Milli Reasürans binasını mimar eşi Şandor Hadi ile birlikte tasarlayan mimardır. Sevinç Hadi, kızı Tülin Hadi ve Cem İlhan tarafından kurulan TeCe Mimarlık'ın Onursal Başkanı'dır. Peki Sevinç Hadi kimdir? İşte biyografisi...

Şandor Hadi kimdir?

Mimar Şandor Hadi, mimar eşi Sevinç Hadi ile birlikte İstanbul Teşvikiye'deki Milli Reasürans kompleksini tasarladı. Şandor Hadi, ünlü mimar Turgut Cansever ile de çalışmıştır. Peki Şandor Hadi kimdir? İşte biyografisi...

Hadi Yurdakul kimdir?

Düzlem Yapı Yönetim Kurulu Üyesi; İnşaat Bölgesi Başkanı İnşaat mühendisi Hadi Yurdakul kimdir? Hadi Yurdakul bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Hadi Yurdakul'un biyografisi...

Oya Narin kimdir?

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Tarık Tanık kimdir?

Mart 2012 tarihinden beri Yalçıntepe Group’un Genel Müdürü olan Tarık Tanık kimdir? Tarık Tanık inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Tarık Tanık'a dair merak ettikleriniz...

Hadi Uyar kimdir Haberi

Hadi Uyar kimdir

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, 1959 yılında Alaçam’da doğdu. İlkokul ortaokul ve liseyi Alaçam’da bitirdi. 


Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Eczacı olarak 1982 yılında mezun oldu. 1983-1984 yıllarında Deniz Topçu yedek subay olarak askerliğini tamamladı. 


1985 yılından bugüne kadar Alaçam’da Eczacı olarak sağlık sektöründe iş hayatına devam etmektedir. Siyasal hayata Anavatan Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerinde bulundu. 


2004-2009 yılları arası AK Parti Alaçam İl Genel Meclisi Üyeliğinde bulundu. Sosyal hayatta Türkiye Kızılay Derneği Alaçam Şube Başkanlığı, Alaçam Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, Alaçam Devlet Hastanesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Pratik Kız Sanat Okulu Koruma Derneği, Alaçam Spor Kulübü 6. Bölge Samsun Eczacı Odası üyelik ve yöneticiliklerinde bulundu. 


2011 yılında kurduğu Alaçam Mübadele Derneği Başkanlığı...