17 / 05 / 2024

Hadi Uyar samsun

Hadi Uyar samsun

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Bu il için yüksek deprem riski uyarısı!

Samsun'un Atakum ilçesi için son dakika deprem uyarısı geldi. Konu ile ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar, özellikle sahil bandının 1. ve 2. derecede yüksek deprem riski taşıdığını söyledi.

Telefonundan bankacılık işlemi yapanlara uyarı! Hemen buraya bakın, paranızdan olmayın!

Samsun Emniyet Müdürlüğü, mobil bankacılık kullanıcılarını dolandırıcılık tehditlerine karşı uyarıyor. Banka işlemlerini telefonlarından gerçekleştiren vatandaşlar, güvenlik önlemlerini ihmal etmemeli ve dikkatli olmalı. İşte detaylar...

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Merkez Bankalarının faiz artırımlarıyla hareketlenen piyasalar açıklamalarla ciddi kayıplar yaşanıyor. Dolarda değer artışı yaşanırken altın fiyatları sert düştü. Altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının düşüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu, altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

Samsun'da ev arayan üniversiteliler dikkat!

Üniversite sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerin ev bulma telaşı başladı. REMAX Türkiye’nin Ofis Brokeri Ticari Gayrimenkul Uzmanı Mert Akyıldız, Samsun'da ev arayan üniversitelilere uyarılarda bulundu. 

Samsun Büyükşehir'den bina uyarısı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak yaptığı açıklamada sıvasız ve boyasız binaların Samsun'un tanıtımını olumsuz etkileyeceğini belirtti.

Samsun Alaçam'a tarihi restorasyon!

AK Pati Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Alaçam’da hayata geçirilecek tarihi restorasyon projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Samsun'a termik santral uyarısı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) 'un hazırladığı rapora göre Samsun'unTerme ilçesine yapılması planlanan termik santral, ekosistemde ciddi sorunlara ve asit yağmurlarına yol açacak.

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar kimdir? Hadi Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hadi Uyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Samsun İlkadım Belediyesi, ekmek fabrikası yaptıracak!

Samsun İlkadım Belediyesi, Samsun İli, İlkadım İlçesi,Derecik Mahallesi, F36b21a2b Pafta, 11541ada, 1 numaralı parselde yer alan 7 bin 347 metrekare arsa üzerine ekmek fabrikası yapım işini ihale edecek

TOKİ Samsun Merkez Ulugazi'de 1.276 konut yaptıracak!

TOKİ Samsun Merkez Ulugazi'de 1.276 adet konut ve 2 adet büfe inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini yaptıracak...

TOKİ Samsun'da 1.344 konut yaptıracak!

TOKİ Samsun Canik Yeşilova ve Gazi Mahalleri'nde 1.344 adet konut ile altyapı ve çevre düzenlemesi İşini yaptıracak. Söz konusu işin ihalesi 28 Nisan 2011 saat 11.00'de gerçekleştirilecek

Samsun Vakıflar 'dan Ordu'da kiralık 72 metrekare büro!

Samsun Vakıflar, Ordu Selimiye Mahallesi"ndeki 72 metrekarelik büroyu kiraya vermek üzere ihale açtı. Toplam kullanım alanı 72 metrekare olan büronun yıllık tahmini bedeli için 6 bin 534 TL

Samsun Vakıflar 'dan kiralık tuvalet!

Samsun Vakıflar, Sinop Merkez Cami Kebir Mahallesi"ndeki 37 metrekarelik tuvaleti kiraya vermek üzere ihaleye çıkardı. Aylık 875 TL tahmini bedel ve 9 bin 625 TL yıllık kira bedeli tayin edilen tuvaletin ihalesi 22 şžubat 2011'de

Hadi Uyar samsun Haberi

Hadi Uyar samsun

Hadi Uyar kimdir?

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, 1959 yılında Alaçam’da doğdu. İlkokul ortaokul ve liseyi Alaçam’da bitirdi. 


Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Eczacı olarak 1982 yılında mezun oldu. 1983-1984 yıllarında Deniz Topçu yedek subay olarak askerliğini tamamladı. 


1985 yılından bugüne kadar Alaçam’da Eczacı olarak sağlık sektöründe iş hayatına devam etmektedir. Siyasal hayata Anavatan Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe Başkanlığı ve belediye meclis üyeliklerinde bulundu. 


2004-2009 yılları arası AK Parti Alaçam İl Genel Meclisi Üyeliğinde bulundu. Sosyal hayatta Türkiye Kızılay Derneği Alaçam Şube Başkanlığı, Alaçam Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, Alaçam Devlet Hastanesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Pratik Kız Sanat Okulu Koruma Derneği, Alaçam Spor Kulübü 6. Bölge Samsun Eczacı Odası üyelik ve yöneticiliklerinde bulundu. 


2011 yılında kurduğu Alaçam Mübadele Derneği Başkanlığı...