17 / 08 / 2024

Hadımköy Semt Polikliniği

Hadımköy Semt Polikliniği

Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı Suriyeli mülteciler için özel hastane tahsis etti. Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniği'ni yeniden düzenleyen Bakanlık, bu polikliniği Suriyelilerin hizmetine sundu.

Hadımköy Sanayi Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy Sanayi Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Sanayi Bölgesi, Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Hadımköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi, 103 ada, 9 parsel, 313 adanın kuzeyinde yer alan bir kısım tescil dışı alan ve 354 ada, 15 parsel ile bitişiğindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporları Değişikliği askıya çıktı.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi için kritik tarih 1 Temmuz!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi 1 Temmuz tarihinden itibaren özellikle tüberküloz gibi göğüs hastalıkları alanında tedavi gören hastaları ağırlayacak.

İSTON Hadımköy Fabrikası’na CSC sürdürülebilirlik belgesi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından ülkemize tanıtılan Beton Sürdürülebilirlik Konseyinin belgelendirmeleri devam ediyor. Konseyin Belgelendirme Kuruluşu olan KGS’nin yaptığı denetimlerin ardından İBB iştiraki İSTON’un Hadımköy Fabrikası, CSC belgesi adı.

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi restorasyonunun yüzde 70'i tamamlandı!

Sultan 2. Abdülhamid’in 129 yıllık hastanesinde 400 işçi, 7 gün 24 saat çalışma yürüterek restorasyonun yüzde 70’ini bitirdi. Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, koronavirüs algını sürecinde yeniden canlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi 45 gün içinde hizmete açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi’nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Hastanedeki çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması ve hastanenin hizmete açılması planlanıyor...

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi salgın hastanesi olarak kullanıma açılacak!

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi'nin, 45 gün içerisinde restorasyon çalışmaları tamamlanarak hizmete açılacağı belirtildi.

Hadımköy 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Sanayi ve Depolama Alanı 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Hadımköy Semt Polikliniği Haberi

Hadımköy Semt Polikliniği

‘Bu da oldu' dedirtecek cinsten bir olay Arnavutköy’e bağlı Hadımköy’de gerçekleşti. Kendi vatandaşlarına sağlık hizmeti yetiştiremeyen Sağlık Bakanlığı, daha önce Arnavutköy Devlet Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniğininin hizmetletine son vererek yabancı ülke vatandaşlarının yararlanabileceği hastane olarak yeniden düzenleyip hizmete açtı. Sağlık Bakanlığı'nın adı geçen polikliniği Türk vatandaşlarına kapatması büyük tepki topladı.


Türk vatandaşlar ne yapsın?

En çok Suriyeli mültecilerin yaşadığı ilçeler sıralamasında ilk üçe giren Arnavutköy’de yaklaşık 60 bin Suriyeli mülteci ikamet ediyor. Sağlık Bakanlığı, Arnavutköy Devlet Hastanesine bağlı olarak hizmet veren Hadımköy Semt Polikliniğini Türk vatandaşların hizmetinden alarak “Arnavutköy Toplum Sağlığı Merkezi Arnavutköy 1 No’lu Göçmen Sağlığı Birimi” haline getirdi. Bu durumda, nüfusu her geçen gün hızla artan ve ilçe olmak için her türlü çabanın gösterildiği Hadımköy’de...