02 / 05 / 2024

Hadımköy yatırımları

Hadımköy yatırımları

İstanbul’un geleceği Arnavutköy de yapılan planlı çalışmalar ile şekil alma süreci hızla devam ediyor. Arnavutköy Belediyesi tarafında inşa edilen ve 6 bin metrekare büyüklüğü sahip kültür kampüsünün, temel atma töreni vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Tekirdağ Büyükşehir'in 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan yatırımların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısında Tekirdağ yatırımlarını masaya yatırdı.

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımlarının büyümeye katkısı yüksek olacak!

Ekonomistler 1. çeyrekte yüzde 7 seviyelerinde büyüme bekliyor. İnşaat yatırımlarının da büyümeye katkısının yüksek olacağı belirtiliyor...

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımları yönetmeliği 2018!

Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına İlişkin Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Tekirdağ Büyükşehir'in yatırımları masaya yatıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, hayata geçireceği yatırımlar için bir toplantı düzenledi.

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Cazibe Merkezleri Programı Yatırımları Yönetmeliği!

Cazibe Merkezleri Programı Kapsamında Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Hadımköy yatırımları Haberi

Hadımköy yatırımları


İstanbul’un geleceği Arnavutköy de yapılan planlı çalışmalar ile şekil alma süreci hızla devam ediyor. Arnavutköy Belediyesi tarafında inşa edilen ve 6 bin metrekare büyüklüğü sahip kültür kampüsünün, temel atma töreni vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Hadımköy Mahallesi’nde tarihi istasyonların bulunduğu alanda inşa edilecek 3 eser, kısa sürede tamamlanacak. 


Kültür ve Sanat Merkezi, Gençlik Merkezi ve Kütüphanenin yer alacağı kültür kampüsünün içerisinde tiyatro salonu ve konferans solunu da yer alacak.


Hadımköy Meydanı’nda düzenlenen törene; Arnavutköy Kaymakamı Kasım Fikret Dayıoğlu, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Ak Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Avukat Ercan Üner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, İlçe Müftüsü Bahri Şamat, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Bin Başı Faruk Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Açılış töreninde konuşma yapan...