04 / 05 / 2024

Hadımköye metro ne zaman gelecek

Hadımköye metro ne zaman gelecek

Hadımköy metrosu ne zaman hizmete açılacak? Hadımköy metro ulaşımı ne zaman başlayacak? Hadımköy metrosu ne zaman açılacak? Hadımköy raylı sistem hattı, hangi metrolara bağlanacak? Hadımköy'ü metroya bağlayan İETT otobüs hatları hangileri?

Hadımköy'de 23.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 1. İcra Dairesi Arnavutköy Hadımköy'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 434 bin 587 TL bedelle satışa çıkardı. 

Hadımköy'de 28.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi, 4864 parselde yer alan tarlayı 28 milyon 428 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

Hadımköy BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi Nazım İmar Planı BOTAŞ boru hatlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Hadımköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi'ne bağlı Hadımköy Mahallesi'ndeki 394 parselin bir kısmı ve tescil harici alana ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

Seyidoğlu Hadımköy OSB'de fabrika kuracak!

Seyidoğlu Hadımköy Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 milyon TL'ye yeni bir fabrika kuracak. Tesisle 150 yeni istihdam sağlanacak.

Hadımköy-Çatalca'ya hafif metro müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Hadımköy-Çatalca arasındaki demir yolunun hafif metro haline getirileceğinin müjdesini verdi.

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi neden Islah OSB olamadı?

Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi için bir iddia ortaya atıldı. Hadımköy Atatürk Sanayi Bölgesi'nin, “Islah OSB” olması adına yapılan başvurunun Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı tarafından engellediği iddiası öne sürüldü.

Demet Akalın Hadımköy'den yıllık 20 bin TL'ye ev kiraladı!

Demet Akalın, Hadımköy’e taşınıyor. Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden eşi Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca ünlü şarkıcıyı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti.

Hadımköy Atatürk OSB'ye imar düzenlemesi!

Hadımköy Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde elektirik, yol, su ve altyapı eksikliği sorunu yetmezmiş gibi şimdi de imar düzenleme olayı çıktı… Hadımköy sanayicisi isyanlarda..! Çünkü Hadımköy sanayicisi üretim yapamaz durumda, huzur istiyor.

Hadımköy Soyak Konforia fiyat tablosu!

Hadımköy Soyak Konforia fiyat tablosu 178 bin TL'den başlayarak, 709 bin 500 TL'ye kadar değişiyor. Soyak Konforia projesinde 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler yer alıyor...

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri!

Hadımköy Soyak Kuzey Bahçeşehir Evleri 15 katlı 40 blok halinde inşa edilecek. Toplamda 5 bin adet konuttan oluşan proje 3. Havalimanı ve 3.Köprü’ye yakın konumda bulunuyor.

Hadımköy Yeşilbayır imar planı askıya çıktı!

İBB tarafından, Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy Yeşilbayır Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 12 Aralık 2014 tasdik tarihli plan tadilatı dün askıya çıkarıldı...

Hadımköy Karaağaç Yolu Kavşak projesi imar planı askıda!

İBB tarafından Büyükçekmece Hadımköy Kavşağı - Karaağaç Yolu Arası Tem Otoyolu Kuzeyi Yol Kavşak Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Hadımköye metro ne zaman gelecek Haberi

Hadımköye metro ne zaman gelecek


Hadımköy, İstanbul'un Avrupa yakasındaki ilçesi Arnavutköy'e bağlı yeni konut projeleri ile Hadımköy TOKİ ve Hadımköy KİPTAŞ projelerinin gözde lokasyonu. En son KİPTAŞ'ın Hadımköy etaplarıyla konut cazibesi artan bölge ne zaman metroya kavuşacak? Hadımköy metrosu ne zaman açılacak? İşte cevaplar...



Hadımköy'ü metroya bağlayan İETT hatları!


Hadımköy, metro ile bağlantısını şimdilik İETT otobüs hatlarıyla sağlıyor. Hadımköy sakinleri, Yenibosna ve Bayrampaşa metrolarına 418 ve 336H hat numaralı İETT otobüsleriyle bağlanıyor. 




İETT 418 Hadımköy-Yenibosna Metro


Hadımköy sakinleri metro ulaşımını, Yenibosna Metrosu ile bağlantılı İETT 418 Hadımköy-Yenibosna Metro otobüs hattı ile sağlıyor. Hadımköy TOKİ durağından Yenibosna Metrosu'na gidiş ve dönüş yolculuğu 140 dakika sürüyor.




336H Hadımköy TOKİ - Bayrampaşa Metro


Hadımköy TOKİ durağından metroya ulaşılan diğer İETT otobüs hattı da 336H Hadımköy TOKİ - Bayrampaşa Metro hattı... Bu...