06 / 05 / 2024

Hadise maslaktan ev mi alacak

Hadise maslaktan ev mi alacak

Doların önlenemez yükselişi Cem Yılmaz’a para kazandırırken kiracısı Hadise “Bu kiraya can dayanmaz” deyip ev aramaya başladı. Hadise yine Levent ve Maslak civarında Türk Lirası üzerinden ev arıyor.

Hadise, annesi için villa satın aldı!

Hadise annesi Gülnihal Açıkgöz'e yeni yıl hediyesi olarak ev almaya karar verdi. 36 yaşındaki şarkıcının, 3 milyon TL'yi gözden çıkararak kesenin ağzını açtığı belirtildi. Ünlü şarkıcının 3 milyon TL'ye iki katlı bahçeli villa aldığı belirtildi. 

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım Göktürk’te müstakil ev arıyor!

Evlenme kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım, hazırlıklara başladı. Çift, Göktürk’te müstakil bir ev arayışına girdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Hadise: Her bankaya girdiğimizde ev almıyoruz!

Şarkıcı Hadise, önceki akşam Bebek’te görüntülendi. Bebek’ten 10 milyon TL'ye ev baktığı ve kredi için başvurduğu bankadan 'ret' cevabı aldığı konuşulan Hadise, çıkan haberleri yalanladı.

Hadise’nin ev hayali kredi engeline takıldı!

Bebek’te 10 milyon liralık lüks daire satın almak isteyen Hadise’nin hayali, kredi engeline takıldı. Yüksek miktarlı ev kredisi talep eden popçunun talebi iddiaya göre reddedildi.

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

Hadise New York’ta 3 bin dolara ev kiraladı!

Kız kardeşleriyle ABD'ye giden Hadise otelde 3 kişi oda kiralamak yerine New York’ta bir aylığına 3 bin dolara ev kiraladı.

Hadise Londra'dan 21 bin TL'ye ev kiraladı!

Hadise dünyaya açılmayı planladığı İngilizce albümü için çalışmalara devam ediyor. Albümünü Londra'da hazırlayacak olan şarkıcı, 21 bin TL'ye ev kiraladı.

Hadise İstinye Park Residence'tan 10 bin liraya ev kiraladı!

Hadise 5 yıldır Cem Yılmaz'a ait Levent'teki Loft'ta oturuyordu. Her ay 5 bin dolar (19 bin lira) kira ödüyordu. Kur yükselince kira arttı.

Hadise'nin yıllık ev kirası 65 bin TL arttı!

Ahu Yağtu’nun kiracısı olan popçunun yıllık kirası kur farkı nedeniyle 65 bin TL arttı. Habertürk'ün haberine göre; dolar kurundaki hızlı yükseliş Hadise’yi de vurdu...

Hadise Levent ve Maslak'ta ev arıyor!

Doların önlenemez yükselişi Cem Yılmaz’a para kazandırırken kiracısı Hadise “Bu kiraya can dayanmaz” deyip ev aramaya başladı. Hadise yine Levent ve Maslak civarında Türk Lirası üzerinden ev arıyor.

Hadise Rumelihisarı’nda 600 bin dolara aldığı eve taşınıyor!

Yüksek kira ödemekten illallah diyen Hadise ev aldı! Güzel şarkıcı, Rumelihisarı’nda 600 bin dolara aldığı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Boğaz manzaralı dairesinde ablasıyla yaşayacak.

Hadise maslaktan ev mi alacak Haberi

Hadise maslaktan ev mi alacak

Doların yükselişi Cem Yılmaz'a para kazandırırken kiracısı Hadise "Bu kiraya can dayanmaz" deyip ev aramaya başladı.Hadise, Cem Yılmaz’ın sahibi olduğu Levent’teki evi 2012 yılında 5 bin dolara kiralamıştı. O zaman doların kuru 1.900 liraydı. Hadise, Cem Yılmaz’a yıllık 115 bin TL kira ödüyordu. Doların 3 bin TL’yi bulmasıyla birlikte Hadise’nin yıllık kira gideri 180 bin TL’ye çıktı. Bunun üzerine şarkıcı çareyi yeni ev aramakta buldu. Hadise yine Levent ve Maslak civarında Türk Lirası üzerinden ev arıyor. Yılmaz, Ahu Yağtu ile boşanırken evi 2 yaşındaki oğlu Kemal’e verdi. Kemal büyüyene kadar kullanım hakkı Ahu Yağtu’da. Hadise evi için “İçine servet harcadım, kovsalar da gitmem”...