15 / 05 / 2024

Haf Stone Granit Mermer İnşaat iletişim

Haf Stone Granit Mermer İnşaat iletişim

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaş Stone Granit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ayşe Göktaş tarafından kuruldu.

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thassos Mermer Granit Yapı Malzemeleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Soyuer tarafından kuruldu.

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Granit Mermer İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Yıldız tarafından kuruldu.

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Granit Mermer İnşaat Sanayi Ticaret Limited Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ulusoy tarafından kuruldu.

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin sermaye bedeli ile Cebrail Daysal tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reflect Stone Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Burak    Taşdemir  ve Mevlüt Can Adalı kuruldu.

Stone Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Stone Seramik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin sermaye bedeli  ile Engin Eren ve Ümit Ört tarafından kuruldu.

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Qaıser Stone İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin  TL sermaye bedeli  ile MOHAMAD ISSA ve  MOHAMAD JIHAD     MOGHNIE tarafından kuruldu.

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Granit İnşaat Mühendislik Mimarlık Peyzaj Ve Müşavirlik Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Görmez tarafından kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat iletişim Haberi

Haf Stone Granit Mermer İnşaat iletişim

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Topal ve Aykut Gümüş ortaklığında kuruldu.

Haf Stone Granit Mermer İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Bina ve diğer yapıların granit, mermer ve benzeri doğal taşlardan yer ve duvar kaplaması işleri, montaj ve işçilik hizmetleri ve her türlü tamiratı ve bakım işlerinin yapılması faaliyetleri. Bina ve diğer yapıların granit mermer ve diğer doğal taşlardan mutfak, banyo, tezgah, sehpa, masa, banko ve benzeri gibi standart yada özel ölçülü işlerin sipariş alınması, yapılması, tasarlanması, montaj ve bakımları faaliyetleri. Mermer, granit ve benzeri doğal taşların yurt içinde toptan ve perakende satışının yapılması,ithal edilmesi ve ihracatının yapılması. Doğaltaşların kestirilmesi, levha haline...