24 / 07 / 2024

Hafele Türkiye 2016 projeleri

Hafele Türkiye 2016 projeleri

Hafele Türkiye, 'normalleri' değiştirmeyi hedefliyor. "Eskiden ürün satıyorduk, artık konsept satıyoruz diyen Hilmi Uytun, talep patlamasıyla karşılaştıklarını belirtiyor. Uytun, "38 metrekelik bir eve 76 metrekare algısı verebiliriz" diyor.

Türkiye'de konut satın alınırken nelere dikkat ediliyor?

Hafele Türkiye, Türkiye'de evini değiştirmek isteyenlerin tercihleri hakkında araştırma yaptı. Çıkan sonuçlara göre; katılımcıların yüzde 37'si yeni konut almak istiyor. 

Türkiye'nin en hızlı büyüyeni Gintek İnşaat oldu!

TOBB, Türkiye'nin 2016-2018 yıllarında en hızlı büyüyen 100 şirketini belirledi. Listede ilk sırada yüzde 4 bin 357 büyüme yaşayan Gintek İnşaat aldı. İkinci sırada yüzde 2 bin 723 büyüyen FS Dış Ticaret olurken, Profen Savunma ve Güvenlik Teknolojileri yüzde 2 bin 494 büyümeyle üçüncü sırada oldu.

Hafele Türkiye, konut sektörüne yön veriyor!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun'un beş yıl içinde Almanya'yı geride bırakıp lider olma hedefi var. Sevdası, Türkiye'de fabrika kurmak. Geliştirdiği konseptin bu hedefe ulaşmasında belirleyici olacağına inanıyor...

Hafele'den 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması!

Hafele Türkiye tarafından yayınlanan 'Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları' araştırması, konut yatırımcılarının tercihlerini ortaya koydu.

Hafele Türk icadı konseptini bu yıl 100 bin konuta taşıyacak!

Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun;"Konut projelerinde 2019'da TL bazında yüzde 47 büyüdük" dedi...

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları 233,5 milyar dolar oldu!

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ekimde 2016 sonuna göre yüzde 8,4 artarak 233,5 milyar dolar oldu.

İşte Türkiye'de konutların en pahalı olduğu 20 ilçe!

2016 Ağustos'ta Türkiye genelinde satılık konut ortalama metrekare fiyatı 2 bin 630 TL iken, 2017 Ağustos'ta 2 bin 805 TL’ye yükseldi.İşte Türkiye genelinde en pahalı 20 ilçe...

Capital, Türkiye'nin en büyük 500 şirketini açıkladı!

Capital’in bu yıl 20’ncisini hazırladığı Capital500 araştırması, derginin ağustos sayısında yayınlandı. İşte 2016 yılına ait Türkiye'nin en büyük 500 şirketi ve ciroları...

İSO, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu'nu açıkladı!

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması'nın 2016 yılı sonuçlarını açıkladı.

Türkiye'nin dev şirketleri listesine çimento firmaları damga vurdu!

İstanbul Sanayi Odası (İSO)’nın “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2016" araştırması sonuçları açıklandı. Türkiye ekonomisinin aynası olarak nitelendirilen listede, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği üyesi 20 çimento firması yer aldı.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

Hafele Türkiye 2016 projeleri Haberi

Hafele Türkiye 2016 projeleri

İstanbul'da arazi azaldıkça, konut fiyatları artıyor. Konut fiyatları arttıkça, metrekareler küçülüyor. Londra, Paris gibi metropollerdeki 40- 50 metrekarelik daireler, stüdyolar, 1+1'ler artık İstanbul için de olağan. Peki 40 - 50 metrekarelik bir eve ya da ofise nasıl sığılır… Siz de 'bavul koyacak yer bile bulunmaz' diyenlerdenseniz mobilya, kapı, aksesuvar ve donanım firması Hafele'nin, tam da sizin gibi düşünenler için cesur bir iddiası var. Hafele Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Yeni çalıştık, 38 metrekeye 76 metrekare algısı verebiliriz" diyor. Uytun'la sektörü ve Hafele'nin yeni projelerini konuştuk. 


Hafele nerelerde var, hangi sektörler sizin işlerinizin tetikleyicisi konumunda? 

Otellerde, havalimanlarında, hastanelerde, konutlarda varız. Mutfak, banyo, mobilya, kapı üreten firmaların tedarikçisiyiz. Müteahhitlerin çözüm ortağıyız.


Nasıl mobilya sektöründe işler?

Sektör 10 yıldır hiç durmadan büyüyor. Ancak mobilya endüstrisi...