05 / 05 / 2024

hafıza mekanları

hafıza mekanları

Venedik Bienali Uluslararası mimarlık sergisinde Türkiye'nin de kalıcı bir mekanı var artık. Arsenale'de ziyaret edilebilecek ulusal pauyonun ilk projesi olan "Hafıza mekanlarının küratörlüğünü ise Murat Tabanlıoğlu üstleniyor.

Apple MacPro'larda bir ilk! Hafıza yükseltebileceksiniz

Bir sonraki Mac Pro, depolama genişletmeyi desteklerken, GPU ve bellek yükseltme özellikleri sunmayacak.

Akıllı telefonun hafızası nasıl temizlenir? İşte ipuçları…

Telefonda yavaşlama ve donma sorunlarına yol açan hafıza doluluğu sorunu en fazla iphone telefonlarda yaşanıyor. Peki telefonunuzun hafızasını nasıl temizlersiniz? İşte püf noktaları…

1 TB'a kadar hafıza kart desteği sunan Samsung Galaxy A53 Vatan Bilgisayar'da satışta! 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Birçok kişinin dikkat ettiği 6.5 inçlik Super AMOLED ekranlı Samsung Galaxy A53 Vatan Bilgisajar'da. Peki, Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy A53 fiyatları kaç TL? İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bu fiyata başka bir yerde yok, Samsung Galaxy  A53 128GB  indirimli fiyatı ile satışta. 22 Ağustos 2022 fiyat listesi

Öğrenci dostu Samsung Galaxy A53, A101’in internet sitesinde sizi bekliyor. A101’in kendi sitesinde satışa çıkan bu telefon, 128gb'lık büyük bir hafıza alanıyla sizleri bekliyor. Şarjı 2 güne kadar dayanan Galaxy A53, 8GB Ram ile hızına hız katıyor. İşte detaylar,

64 Megapiksel kameralı Samsung Galaxy A53 MediaMarkt'ta! İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

1 TB'a kadar hafıza kart desteği sunan Samsung Galaxy A53 MediaMarkt'ta satışta! Peki, MediaMarkt'ta Samsung Galaxy A53 fiyatları ne kadar? İşte 26 Temmuz 2022 fiyat listesi...

1 TB'a kadar hafıza kart desteği sunan Samsung Galaxy A53 Vatan Bilgisayar'da! 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

6.5 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranı pek çok kişinin ilgi odağı olan Samsung Galaxy A53 Vatan Bilgisayar'da satışta! Peki, Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy A52 fiyatları ne kadar? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

1 TB'a kadar hafıza kart desteği sunan Samsung Galaxy A53 indirimde!  İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen telekomünikasyon şirketleri arasında yer lan Turkcell'in e-ticaret sitesi olarak tanınan Turkcell Pasaj, Samsung'un en popüler akıllı cep telefonlarından biri olan Samsung Galaxy A53'e indirim yaptı.

OPPO Reno7 Z 5G piyasaya sürüldü! İşte özellikleri…

Türkiye’ye de yakın zamanda gelmesi beklenen OPPO Reno7 Z 5G Tayland'da piyasaya sürüldü. Şubat ayında düzenlenen bir etkinlikle tanıtılan OPPO Reno7 Z 5G modelinde 128 GB hafıza bulunuyor…

Hafıza 15 Temmuz Müzesi açıldı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün Anadolu Yakası girişinde, 15 Temmuz Şehitler Makamı'nın hemen altında bin 500 metrekarelik alana inşa edilen "Hafıza 15 Temmuz Müzesi" vatandaşların hizmetine açıldı. 

Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi 15 Temmuz'da açılacak!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu tarafında yapıldığı ‘Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi’ hain darbe girişiminin yıl dönümünde ziyaretçilere açılacak.

Hafıza 15 Temmuz Müzesi Ağustos'ta açılacak!

Şehitler Köprüsü’nün Anadolu Yakası ayağına inşa edilen “Hafıza 15 Temmuz Müzesi”nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Hafıza 15 Temmuz Müzesi  Ağustos ayı içinde açılacak.

15 Temmuz Hafıza Müzesi açılış için gün sayıyor!

15 Temmuz Hafıza Müzesi'nde sona yaklaşılıyor. Bin 500 metrekare alanda inşa edilen müzenin Ağustos ayında açılması planlanıyor. 

ODTÜ’de 3. transit yol gündemde!

Sehir plancısı Tahir Çalgüner, yerel ve genel gündem içinde unutturulan ODTÜ koruma amaçlı imar planı hakkında bir hafıza tazelemesi yaparak bazı soruları tekrar gündeme getirdi ve bazı sitemlerde bulundu.

hafıza mekanları Haberi

hafıza mekanları

Venedik Bienali (İtalyanca La Biennale di Venezia. La Biennale de deniyor) İtalya'nın Venedik kentinde iki yılda bir gerçekleştirilen, önde gelen güncel sanat sergisidir. Venedik Film Festivalini ve Venedik Mimarlık Bienali'ni de bünyesinde barındırır. Sanat bienali iki yıl arayla tek sayıyla biten yıllarda yapılırken mimarlık bienali çift yıllarda yapılır. 7 Haziran-23 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bienal bu yıl Türkiye için ayrı bir önem taşıyor. 


Türkiye, İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) girişimi ve 21 destekçinin katkılarıyla bienalin iki ana mekanından biri olan Arsenale'de 2014-2034 yılları arasında ilk kez ulusal bir pavyonla Venedik Bienali Uluslararası Mimarlık Sergisi çerçevesinde yer alacak. 

Türk pavyonunun küratörü Murat Tabanlıoğlu, proje koordinatörü Pelin Derviş ve sergi ekibinde yer alan Ali Taptık, Alper Derinboğaz, Candaş Şişman. 

Metehan Özcan ve...