18 / 05 / 2024

hafriyat kamyonu eylemi

hafriyat kamyonu eylemi

İBB'nin Saraçhane'deki binası önünde toplanan bir grup, hafriyat kamyonlarının karıştığı ölümlü trafik kazalarına karşı eylem yaptı...

Tuzla'da kaçak döküm dehşeti!

Tuzla'da kaçak döküm yapan hafriyat kamyonları yine görüntülendi. Zabıtanın takip ettiği bir hafriyat kamyonu yolun ortasına molozları döküp kaçtı.

Kanal İstanbul inşaatı trafiği etkileyecek mi?

İstanbul'da 3. köprü ve yeni havaalanı yapımında, binlerce hafriyat kamyonu yollara çıkmış, pek çok kazaya karışmıştı. Yol Güvenliği Uzmanı Dr. Suat Sarı, "10 bin hafriyat kamyonu İstanbul trafiğinde terör estirecek" dedi...

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına tepki eylemi!

İBB'nin Saraçhane'deki binası önünde toplanan bir grup, hafriyat kamyonlarının karıştığı ölümlü trafik kazalarına karşı eylem yaptı...

Kadıköy hafriyat kamyonu istilası altında!

Bağdat Caddesi'nde inşaatlar nedeniyle Kadıköy adeta hafriyat kamyonu istilası altında! Park halindeki araçları çizen kamyon şoförleri, bununla da yetinmeyip araç sahipleriyle kavga ediyor.

3. Havalimanı'nda 1800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

3. Havalimanı'nda bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor!

Beş aylık siyasi belirsizlik sürecinde geleceğine ilişkin çeşitli yorumlar yapılan mega proje, kesintiye uğramadan sürüyor. Proje kapsamında kurulan onlarca şantiyede bin 800'ü aşkın hafriyat kamyonu çalışıyor.

Ankara'da hafriyat kamyonlarına sıkı denetim!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince İncek’te yapılan denetimlerde hafriyat kamyonu sahiplerine tebligat yapılarak, eksikliklerin giderilmesi için uyarıda bulunuldu.

Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı İnşaat Hafriyat Limited Şirketi, Salih Kayalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs 2014 tarihinde Eyüp, Topçular Mahallesi, Tornacı Sokak 'ta kuruldu.

Karagözoğlu Turizm İnşaat ve Hafriyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karagözoğlu Turizm İnşaat ve Hafriyat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Karagöz tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs 'ta Kadıköy, Erenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Öztürkmen Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Sinema Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Hafriyat Nakliyat İnşaat Yapı Malzemeleri Gıda Sinema Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Türkmen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta kuruldu.

Tatar Hafriyat İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatar Hafriyat İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Kırlak tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Mayıs 2014 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kılıç tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 15 Mayıs'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanerler Hafriyat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salman Eybek tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta Ekinci Rezidans Kat:1'de kuruldu.

hafriyat kamyonu eylemi Haberi

hafriyat kamyonu eylemi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Saraçhane'deki binası önünde toplanan bir grup, hafriyat kamyonlarının karıştığı ölümlü trafik kazalarına tepki gösterdi. Grup  "Doğayı, insanları ve İstanbul'u yok eden hafriyat kamyonu terörüne dur de" yazılı pankart açarak çeşitli sloganlar attı.

Eyleme iki yıl önce Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda hafriyat kamyonunun çarpması sonucu hayatını kaybeden Şule İdil Dere'nin annesi Nesrin Aslan'ın da katıldı. Eylemin ortak metni mre Gündoğmuş ve Ayşe Yıkıcı  tarafından okundu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gündoğmuş, "Son bir senede bu kamyonlar, en az 30 insanımızı öldürdü. Denetimsizlik yüzünden şehrin her noktasında cirit atan bu araçların trafik ihlali artık sürekli tekrarlanan olaylar haline geldi." dedi.

Ayşe Yakıcı ise şunları söyledi; "Kent içi yollarda araçlar şantiye giriş ve çıkışlarında kontrol edilmeli ve araçların yaya ile karşılaşması...