27 / 04 / 2024

haftalık para banka istatistikleri

haftalık para banka istatistikleri

Merkez Bankası haftalık para ve banka istatistiklerine göre, yurtiçi yerleşiklerin döviz mevduatı 8 Ocak haftasında 235 milyar 857 milyon dolar ile yeni rekor kırdı.

Döviz hesapları 235 milyar doları aşarak rekor kırdı!

2020 boyunca piyasalarda yaşanan dalgalanmalar ile yurt içi yerleşiklerin TL’deki değer kaybı ve enflasyondan kendilerini korumak için tercih ettikleri döviz mevduatı yılı 235 milyar 658 milyon dolarla kapattı.

Döviz hesapları 231 milyar doları aşarak rekor kırdı!

Vatandaşların döviz hesapları geçtiğimiz hafta 231 milyar doları aşarak tarihi seviyelere ulaştı. Bir önceki haftaya göre döviz mevduatındaki artış 3 milyar 237 milyon dolar oldu.

TCMB az önce açıkladı: Tüketici kredilerinin 395.3 milyar TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın açıkladığı haftalık para ve banka istatistiklerine göre mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 395 milyar 300 milyon 312 bin TL'si konut...

Merkez Bankası açıkladı: Tüketici kredilerinin 394.5 milyar TL'si konut!

TCMB tarafından açıklanan haftalık para ve banka istatistiklerine göre mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 394 milyar 521 milyon 185 bin lirası konut...

Türkiye'de konut fiyatları Rusların da cebini yaktı! Yüzlerce Rus konutta büyük para kaybetti!

Türkiye'de göçmen politikalarının ağırlaştırılmasının Ruslara büyük para kaybettirdi. Ülkeden gayrimenkul alan yüzlerce Rus, pahalı fiyatlar karşısında batak verdi. 

Merkez Bankası: Tüketici kredilerinin 397.7 milyar lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından haftalık para ve banka istatistikleri yayımlandı. Mevduat bankalarındaki tüketici kredileri, geçen haftaya göre yüzde 1,02 arttı. 

Tüketici kredilerinin 397 milyar 996 milyon 654 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından haftalık para ve banka istatistikleri açıkladı. Bankacılık sektörünün mevduatı artarken, tüketici kredilerinin 397 milyar 996 milyon 654 bin lirası konut oldu.

Tüketici kredilerinin 399 milyar 249 milyon 520 bin lirası konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık para ve banka istatistiklerini yayımlandı. Bu kapsamda tüketici kredilerinin 399 milyar 249 milyon 520 bin lirası konut oldu.

Tapu sahiplerine müjde! Geriye dönük para iadesi yapılacak!

Tapu sahiplerinin emlak vergisinden geri dönüş toplam 5 yıllık para iadesini alabileceği öğrenildi. Geriye dönük para iadesi nasıl alınır? İşte detaylar...

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor! Haftalık çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor?

Milyonlarca çalışanı- yakından ilgilendiren haftalık çalışma saatlerinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki haftalık çalışma saatleri değişecek mi? çalışma saatleri 09:00-15:30 arası mı oluyor? İşte son dakika gelişmesi...

Merkez Bankası açıkladı! Tüketici kredilerinin 399 milyar 951 milyon TL'si konut! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından haftalık para ve banka istatistikleri yayımlandı. Bu kapsamda Tüketici kredilerinin 399 milyar 951 milyon TL'si konut oldu.

Merkez Bankası rezervleri 31 haftanın en yüksek seviyesine çıktı! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistiklerine göre, TCMB toplam rezervleri, 20 Ekim haftasında bir önceki haftaya göre 1 milyar 627 milyon dolar artış göstererek, 126 milyar 125 milyon dolara çıktı.

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Merkez Bankası açıkladı: Tüketici kredilerinin 401.9 milyar TL'si konut!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) milyonlarca kişi tarafından merak edilen haftalık para ve banka istatistikleri yayımlandı. Bu kapsamda mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 401 milyar 917 milyon 62 bin lirası konut oldu.

haftalık para banka istatistikleri Haberi

haftalık para banka istatistikleri

2020 yılında döviz mevduatını artıran yurtiçi yerleşikler 2021 yılının ilk haftasında da yönelimlerini değiştirmedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Merkez Bankası haftalık para ve banka istatistiklerine göre, yurtiçi yerleşiklerin döviz mevduatı 8 Ocak haftasında 235 milyar 857 milyon dolar ile yeni rekor seviyesine ulaştı. Bir önceki haftaya göre 199 milyon dolarlık bir artış yaşandı.

Dünya'nın aktardığı habere göre, yılın ilk haftası bireyler döviz mevduatını artırmayı seçerken ticari kurumlar döviz mevduatlarını azalttı. Doların 7.34 lira seviyesine kadar gerilediği yılın ilk haftasında döviz mevduatındaki yükseliş bireylerin doların seviyesini yine alım fırsatı olarak gördüğünü ortaya koydu. 

Bireylerin toplam dolar mevduatı

8 Ocak haftasında bireylerin döviz mevduatı 598 milyon dolar artarak 150 milyar 793 milyon dolara çıkarken tüzel kişilerin döviz mevduatı 399 milyon dolar...