02 / 05 / 2024

Haıbın Qıao

Haıbın Qıao

CHN İnternational Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zexın Yang ve Haıbın Qıao ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Hobyar Mahallesi'nde kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Emekli maaşı olanlara büyük müjde! 20 günde tam 3.500 TL fark! Başvuran hemen alıyor! Acil bakın!

Bankaların son zamanlarda emekliler için duyurduğu promosyon rakamları emekli vatandaşları da harekete geçirdi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu konuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stadı 5 yıldır atıl halde bekliyor! 

Karşıyaka Spor Kulübü'nün stat ihalesi 15 Haziran 2017’de 62 milyon lira bedelle ikinci kere ihale edilmişti. Vatandaşların imar planını şikayet etmesi üzerine ihale iptal edildi...

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Galatasaray'ın kurtuluş projesi kulübü çıkmaza mı soktu?

Galatasaray’ın ‘tarihimizin en büyük projelerinden’ şeklinde ifade ettiği Florya ve Riva projelerinde yaşanan son gelişmeler kulübün tarihindeki en borçlu dönem olacak gibi görünüyor…

Tapu.com Aracılar Kulübü'nü kurdu!

Tapu.com, Aracılar Kulübü uygulamasını başlatarak gayrimenkul satışı yapıp fatura kesebilecek herkese portföyünü açıyor...

İstinye Atlı Spor Kulübü’nün imar planları kurula takıldı!

Sarıyer İstinye’deki Atlı Spor Kulübü’nün mevcut binalarını ruhsata bağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan plan, koruma kurulu engeline takıldı.

Ankaraspor Kulübünün gayrimenkullerinin akıbeti mecliste!

İsim değişikliği ile Osmanlıspor olan Ankaraspor Kulübünün taşınmaz mallarının akıbeti meclis gündemine taşındı..

İstanbul Golf Kulübü’nün yerine askeri lojman inşa ediliyor!

Türkiye’nin ilk spor kulübü olan İstanbul Golf Kulübü’nün bulunduğu araziye askeri lojman yapılıyor. Proje 350 dönümlük alanda hayata geçirilecek.

Chelsea Kulübü'nün 60 bin kişilik stadına onay verildi!

Chelsea Kulübü, 500 milyon sterlin harcayacağı 60 bin kişilik stadın yapımı için Londra Belediyesi'nden onay aldı. Yeni projeye göre 41 bin 600 kişilik Stamford Bridge tamamen yıkılarak yerine 60 bin kişi kapasiteli yeni bir stat yapılacak.

Haıbın Qıao Haberi

Haıbın Qıao

CHN İnternational Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Zexın Yang ve Haıbın Qıao ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Fatih, Hobyar Mahallesi'nde kuruldu.


CHN İnternational Travel Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İç ve dış turizme hizmet verecek suretle Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü,dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çaybahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme,eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu,hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli...