16 / 05 / 2024

Hailey Baldwin borç

Hailey Baldwin borç

Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satışa sunulacak. 

Justin Bieber ve Hailey Bieber Beverly Park'ta 25.8 milyon dolara malikane aldı!

Justin Bieber ile model Hailey Baldwin Bieber, Beverly Park'ta 7 yatak odalı ve 10 banyolu malikane satın aldı. Lüks malikane için 25.8 milyon dolar ödediler...

Justin Bieber nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada'dan ev aldı!

Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, nişanlısı Hailey Baldwin'e Kanada Ontario'dan 30.5 milyon liraya ev aldı.

Hailey Baldwin'in New York'taki evi icradan satılıyor!

Amerikalı yıldız Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satılacak. 365 metrekare büyüklüğündeki ev banka tarafından haciz konulup satışa çıkarıldı.

Hailey Baldwin'in büyüdüğü ev borç krizinden satılık!

Justin Bieber'ın çiçeği burnunda nişanlısı Hailey Baldwin'in New York'ta büyüdüğü ev açık artırmayla satışa sunulacak. 

Emlak vergisi borç yapılandırması 2014!

Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan 6552 sayılı Torba Yasa gereğince, emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi borçları yapılandırılabiliyor. İşte emlak vergisi borç yapılandırması 2014...

ASAT’tan su borçlarına yapılandırma fırsatı!

ASAT Genel Müdürlüğü, abonelerine büyük kolaylık sağlıyor. ASAT Genel Müdürlüğü, 6552 Sayılı Kanun gereği su borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların 1 Aralık 2014 tarihine kadar müracaat edebileceğini duyurdu.

6552 sayılı kanun kapsamında borç yapılandırma ve kredi kartı ile ödeme işlemleri!

Torba Yasa ile bazı vergi ve alacaklar, yapılandırılarak ödenebiliyor. Yapılandırma başvurularının 30 Kasım 2014 tarihine kadar yapılması gerekiyor. İşte 6552 sayılı kanun kapsamında borç yapılandırma ve kredi kartı ile ödeme işlemleri..

Vergi borçları nereye ödenir?

Anayasan gereğince, herkes, kamu giderlerini karşılamak üzere, mali gücüne göre, vergi ödemekle yükümlü oluyor. Peki, vergi borçları nereye ödenir? Vergi borçları nasıl ödenir? İşte vergi ödeme yolları...

Vergi borç bilgilendirme sistemi!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın vergi borç bilgilendirme sistemi ile T.C. Kimlik Numarası ve diğer kimlik bilgileri ile sorgulama yapılabiliyor. Peki, Vergi borç bilgilendirme sistemi nasıl çalışır?

DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı!

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya kefil olunan borçlanma hakkında açıklama yaptı.

Emlak vergisi borçları taksitlendirme!

6552 sayılı Torba Yasa ile emlak vergisi de dahil bazı vergi ve alacaklara yapılandırma hakkı getirildi. Peki yasa ile vergi nasıl yapılandırılır? İşte emlak vergisi borçları taksitlendirme işlemleri...

Emlak vergisi borç yapılandırması nasıl yapılır?

Vergi taksitlerini ödemeyen vergi mükelleflerine Eylül 2014 tarihinde Torba Yasası ile af getirildi. Peki, Emlak vergisi borç yapılandırması nasıl yapılır? İşte emlak vergisi yapılandırma şartları..

Üsküdar Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergi borçlarından kurtulma fırsatı!

Üsküdar Belediyesi, emlak ve çevre temizlik vergi borcu olanlara büyük kolaylık sağlıyor. 30 Nisan 2014 öncesine ait borçlara, cezai faiz, gecikme faizi ve gecikme zamlarını siliniyor. Yeni yapılandırmaya ise taksitlenme imkânı sunuluyor.

Hailey Baldwin borç Haberi

Hailey Baldwin borç

Genç top modelin aktör babası Stephen Baldwin ile eşi Kennya'nın 2000 yılında 812 bin dolara satın aldığı eve, Baldwin'in kredi ve vergi borçlarını ödeyememesi nedeniyle el konulmuştu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre aylık 7 bin dolarlık kredi taksitlerini ödeyemedikleri için banka tarafından haciz konulup satışa çıkarılan ev, Aralık ayından bu yana yeni sahibini bekliyordu. 

365 metrekare büyüklüğündeki, beş odası ve beş araçlık garajı bulunan ev, Deutsche Bank tarafından yeniden açık artırmaya sunuldu.  560 bin dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulan ve uzun süredir boş olan evin belli bölümlerinde çürümeler ve göçükler meydana geldiği, balkonlarının ve hatta posta kutusunun bile kırık olduğu görüldü. Baldwin çifti, son yıllarda şehir dışındaki bir çiftlikte yaşıyor.