05 / 05 / 2024

Haisam Shıkh Aldaya

Haisam Shıkh Aldaya

Kinda Holidays Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khaled Hawaslı, Haisam Shıkh Aldaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağa Ve Sh İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nader N.G. Alagha tarafından kuruldu.

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sanan Azımov tarafından kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğuz tarafından kuruldu.

Legacy Realtors Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Legacy Realtors Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alchıkh ve  Houda Hamzeh Alhamzawı tarafından kuruldu.

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Öztunç ve Shıvan Ezzat M. Barı Buhar ortaklığında kuruldu.

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Shıblı Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıblı Grup İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile ıbrahım Hak Shıblı tarafından kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dornıka Turkısh Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Babak Ahmadkhanlou ve  Alı Hajıalıakbaralaghe  tarafından kuruldu.

Shi Home Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shi Home Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Shıma Panahı tarafından kuruldu.

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstmoon Property Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli ile A.Kareem Jaber Albeej Ve Shırın Tarkashvand tarafından kuruldu.

Haisam Shıkh Aldaya Haberi

Haisam Shıkh Aldaya
Kinda Holidays Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khaled Hawaslı, Haisam Shıkh Aldaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Kinda Holidays Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. ç. Ticari amaçlı her türlü motorlu araçları sürücülü ve sürücüsüz olarak kiralama hizmetleri verebilir. d. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile...