15 / 05 / 2024

Haji Mustafa Kul

Haji Mustafa Kul

Afganistan'ı, Türkmenistan, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan üzerinden Avrupa'ya bağlayacak demiryolu 28 Kasım'da açılıyor.

Mustafa Cengiz'den haciz açıklaması!

Galatasaray Kulübünün divan kurulu toplantısında konuşan Mustafa Cengiz, kulübün hisse satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Göreve geldiğimizde bırakın elektriği, doğalgaz ve telefonların kapanması tehlikesi vardı. 6 milyon liraya yakın haciz işlemi vardı" dedi...

Mustafa Cengiz: Kemerburgaz arazisinde sona yaklaştık!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Kemerburgaz arazisinde sona yaklaştıklarını ve yakın zamanda sonuçlanacağını ifade etti... 

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Mustafa Cengiz: Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Haftalardır çok yoğun bir şekilde Emlak Konut, Riva, Florya ve yapılandırma anlaşmasının nihai imzalarının sorunları ile uğraşıyoruz. Şu anda Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli. Bu, tarihi bir olgu. Takımı da olumlu şekilde etkileyecek." dedi.

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Emlak Konut ile yaşanan probleme açıklık getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emlak Konut'la sorunun çözümü için bir noktaya geldik. O sorunu da bugün yarın halledeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

Mustafa Cengiz'den Hakan Gedikli'ye ziyaret!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli'yi ziyaret etti...

Kongre Mustafa Cengiz'e Galatasaray Adası konusunda güvenmedi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası için taahhüt!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Sözlerim yetmiyor. Çok dedikodu yapılıyor. Algı yönetimi ile adayı satacağımız söyleniyor. Bunu uzatmamak için divan başkanlığına taahhütname takdim ediyorum" dedi..

Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı başladı. Toplantıda Mustafa Cengiz, gayrimenkuller için genel kuruldan yetki istiyor...

Melih Gökçek'in spor kulübü derneklerine tahsis ettiği tesisler geri alındı!

Melih Gökçek'in Ankapark ve Kanal Ankara projesini öncelik listesinden çıkarıp, yeni mezarlık projesini de iptal eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şimdi de Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde spor kulübü derneklerine tahsis ettiği spor tesislerini geri aldı.

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya geliri avans gibi kullanıldı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Riva ve Florya’dan alınan 508 milyon TL avans gibi kullanıldı." dedi.

Mustafa Cengiz: Riva ve Florya yeniden gözden geçirilmeli!

Galatasaray Kulübü'nün Ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşma yapan Mustafa Cengiz, Riva Florya arazileri için, "Benim o projeyi daha iyi hale getirmem gerekir. Projelerin, iki tarafın da kazanacağı şekilde yeniden gözden geçirilmesi gerekir." dedi.

Haji Mustafa Kul Haberi

Haji Mustafa Kul

Afganistan'ın kuzeyindeki Faryab vilayetinin Andhoy ilçesinden başlayan demiryolu hattının ülkenin ekonomik kalkınmasına önemli katkıda bulunması bekleniyor.


Faryab Valisi Said Enver Sadat, AA muhabirine, bu projeyle Afganistan'ın uluslararası ve bölgesel ekonomiye katılımını hedeflediklerini belirterek, ''Böylece hem iç piyasamız yükselecek hem ekonomimiz kalkınacak.'' dedi.


Sadat, demiryolu hattının ülkeler arasında dostluk, karşılıklı güven ve kardeşliğin sembolü olacağını ve yüzlerce kişiye iş imkanı sağlayacağını vurguladı.


İş adamı Haji Mustafa Kul da, ''Demiryolunun açılması ithalatımızı ve ihracatımızı kolaylaştıracak. Pakistan üzerinden çok zor koşullar altında yüksek maliyetle mallarımızı Avrupa ülkelerine gönderiyorduk. Artık hem ucuza hem kısa sürede mallarımızı bu ülkelere gönderebileceğiz.'' diye konuştu.


Denize erişimi bulunmayan Afganistan mevcut durumda sadece Özbekistan üzerinden geçen tek bir demiryolu ağına...