16 / 05 / 2024

Hak İnşaat ırakta konut mu yapacak

Hak İnşaat ırakta konut mu yapacak

İnşaat sektörü yurtiçi ve yurtdışında dev projelere imza atmaya devam ediyor. 1987'de Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat bu konuda atılımlarına devam ediyor

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Grup Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Aksakal tarafından kuruldu.

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mimari Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Raşit Meral ve Hakkı Meral tarafından kuruldu.

Vatandaş Suat Altın İnşaat’tan tapusunu istedi!

Suat Altın İnşaat Tarafından Esenyurt Mahallesi’nde 5 yıl önce yapılarak hak sahiplerine teslim edilen Holiday1 binası sakinleri 5 yıldır alamadıkları tapularının bir an evvel kendilerine teslim edilmesi için eylem gerçekleştirdiler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hak Ulaşım Gıda İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karaman tarafından kuruldu. 

Hak Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomobil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomobil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Alçınkaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Okkalar İnşaat ucuz konutun formülünü açıkladı!

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, konut fiyatlarının düşmesi için maliyetlerin düşmesinin gerektiğinin altını çizerek konut fiyatlarında balon iddialarına cevap verdi. Okka; “Arsa sahiplerinin yüzde 60’lara varan hak taleplerinden dolayı konut fiyatları yüksek seyrediyor” dedi.

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'nde 150 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Özdemir imzasıyla Sultanbeyli'de kuruldu.

Tepe İnşaat'a İnşaat Sektörünün Öncü Markası ödülü!

Tepe İnşaat, Türkiye’nin en kapsamlı pazarlama etkinliği olan İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) Anadolu kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen Öncü Sektörler, Öncü Markalar Araştırması’nda İnşaat sektörünün öncü markası ödülünü almaya hak kazandı.

Akfen İnşaat Şişli'de kentsel dönüşüme başlıyor!

Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Holding, İstanbul'un merkezinde kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. Akfen İnşaat, Türkiye'nin en değerli lokasyonlarından biri olan Şişli, Esentepe'de hak sahipleriyle masaya oturdu.

Akfen İnşaat Esentepe'de kentsel dönüşüme başlıyor!

Ünlü işadamı Hamdi Akın'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Akfen Holding, İstanbul'un merkezinde kentsel dönüşüm için kolları sıvadı. Akfen İnşaat, Türkiye'nin en değerli lokasyonlarından biri olan Şişli, Esentepe'de hak sahipleriyle masaya oturdu.

Hak İnşaat Urla'da villa yapacak!

28 yıldır, toplu konuttan hastaneye, fabrikadan yol ve altyapı hizmetlerine kadar, sektörün her alanında faaliyet gösteren Hak İnşaat, Urla Sefaköy'de 7 villanın inşaatına başlıyor.

Hak İnşaat'tan Urla'ya yeni proje!

Hak İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kamil Bilgili, Urla Sefaköy'de çok özel 7 villa projesine başlıyoruz" dedi.

Hak İnşaat ırakta konut mu yapacak Haberi

Hak İnşaat ırakta konut mu yapacak

İNŞAAT sektörü yurtiçi ve yurtdışında dev projelere imza atmaya devam ediyor. 1987'de Nevzat Bilgili tarafından kurulan, 2002'de Mehmet Galip Bilgili ve Kamil Bilgili tarafından kurumsal yapıya dönüştürülen Hak İnşaat da bu konuda atılımlarına devam ediyor. 


Cezayir başta olmak üzede yurt dışından ortaklık teklifleri aldıklarını belirten Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Bilgili, Kuzey Irak'ta bir çalışma yürüttüklerini belirterek, "Burada malik,ne yapmayı planlıyoruz. 


400 dönümlük bir alana 200 süper lüks malikane düşünüyoruz. Erbil'de kurulu, ülkenin en büyük holdinglerinden birisi ile görüşmelerimiz devam ediyor" diye konuştu. Buca'ya özel proje Bornova'da tamamlanmak üzere olan 108 dairelik projenin yanı sıra 102 dairelik Çamdibil projesinin de tamamlanmak üzere olduğunu, önümüzdeki günlerde Çamdibi2 konutlarına başlanacağını belirten Bilgili şu açıklamalarda bulundu: "Kent Buca Evleri'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Bizim...