28 / 04 / 2024

Hak Yapı Yeşilbağ Evleri fiyat listesi

Hak Yapı Yeşilbağ Evleri fiyat listesi

Toplam 68 adet konuttan oluşan Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri Hak Yapı imzasıyla dizayn ediliyor. Proje 10 katlı tek blok halinde yükseliyor. Peki Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri nerede?

Barınma krizi nasıl çözülür? Doç. Dr. Melih Yeşilbağ tek tek açıkladı!

Doç. Dr. Melih Yeşilbağ son dönemlerde gündemden düşmeyen konut sektörü ile ilgili açıklamalar yaptı. Yeşilbağ konutun yatırım aracı olmaktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

Barrier Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrier Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şanlı ve Toygun Yeşilbaş ortaklığında kuruldu.

Sur Yapı Yeşilmavi güncel fiyat listesi 2020!

Sur Yapı Yeşilmavi güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Yeşilmavi projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Hidra Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hidra Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Hak Yapı Onlife ve Winlife'ta kazandıran fırsat!

Hak Yapı imzalı Onlife ve Winlife projeleri, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Onlife'ta vade farksız 60 ay vade fırsatı, Winlife'ta ise 2 sene ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

 Sur Yapı Yeşil Mavi fiyat tablosu 2017!

Sur Yapı Yeşil Mavi fiyat tablosu 2017 kapsamında daireler indirimli olarak 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yeşil Mavi Konutları için 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası!

İstanbul Maltepe'de hayata geçirilen Yeşil Mavi projesinde Mutlu Evler Türkiye kampanyası başladı. Projede fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi Mutlu Evler Türkiye ödeme kampanyası...

Sur Yapı Yeşil Mavi ödeme planı!

Toplam 268 konut ve ticari birimlerden meydana gelen Yeşil Mavi Maltepe projesinde konut fiyatları 432 bin TL’den başlıyor. İşte Sur Yapı Yeşil Mavi ödeme planı...

Hak Yapı Yeşilbağ Evleri fiyat listesi Haberi

Hak Yapı Yeşilbağ Evleri fiyat listesi


Toplam 68 adet konuttan oluşan Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri 10 katlı tek blok halinde yükseliyor. Pendik Yeşilbağlar'da konumlandırılan Hakyapı Yeşilbağ Evleri'nde dairelerin yanı sıra kapalı otopark alanları, güvenlik, çardak dinlenme ve barbekü alanları, açık ve kapalı çocuk oyun parkları, toplantı salonu, spor salonu mevcut.


Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Projede 2 oda 1 salon konutların alanı 100 metrekare, 3 oda 1 salon konutların alanı ise 150 metrekare olarak tasarlandı.


Daire fiyatlarının 450 bin TL'den başladığı Hakyapı Yeşilbağ Pendik projesinde konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde taksit imkanından yararlanabiliyor.


Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri nerede?


Hak Yapı imzasıyla dizayn edilen Hakyapı Yeşilbağ Pendik Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika, Pendik Marina'ya 5 dakika mesafede...