27 / 04 / 2024

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Firma: Hak Yapı

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..



Hak Yapı tarafından, Pendik’te inşa edilen Winlife ve Onlife yeni kampanya başladı.  Kampanya dahilinde Onlife projesinde 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sağlanıyor.

 

Winlife'ta 24 ay 2.000 TL kira garantisi

 

Winlife projesini ‘’Hayatın kazananı siz olun” sloganıyla hayata geçiren Hak Yapı, projeyi Aralık 2019’da teslim etmeyi planlıyor. 142 daire ve 12 ticari üniteden oluşan projenin tesliminden itibaren 24 ay 2.000 TL kira garantisi sunuluyor.

 

Lüks ve konforlu detaylara sahip 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Winlife’ta 1 oda 1 salon daireler 316 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

 

Winlife’ta, 4 bin 572 metrekare arsa üzerinde ofis veya home-ofis konseptinde 142 daire bulunuyor.

 

İş hayatına prestij katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Winlife'ta 20 adet 2+1 ve dubleks daire seçeneği sunuluyor. Dairelerin alanları ise 67 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

Winlife, sadece yatırım değeriyle değil, ulaşım imkanlarıyla da kazandırıyor. Metro ile Kadıköy’e, İDO ile Yenikapı’ya, E-5 ve TEM otoyoluyla İstanbul ‘un her yerine; yanı başındaki Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de dünyanın her köşesine kolay ulaşım sunan Winlife,  Osman Gazi Köprüsü’ne ve 3. Köprü Bağlantı Yoluna yakınlığıyla bölgenin en ulaşılabilir projesi olarak ön plana çıkıyor.

 

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

 

Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı

 

Her zevke hitap eden modern mimariye sahip projede 429 daire bulunuyor. Projede konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tipleri bulunuyor. Dairelerin alanları ise 85 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

 

Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 km mesafede bulunuyor.

 

Onlife’ta alıcılara 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. İnşa çalışmalarına başlanılan Onlife'ta teslimler 2020’nin Ocak ayında gerçekleşecek.


 


Geri Dön