07 / 05 / 2024

Hakan Bek hayatı

Hakan Bek hayatı

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Hakan Bek, Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı olarak göreve başladı. Peki, Hakan Bek kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hakan Kaya hangi alanlarda uzmandır? EYG GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Hakan Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıldır iş hayatında görev alıyor? Hangi alanlarda uzmanlaştı? EYG GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor? İşte Hakan Kaya ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Avrupark Hayat'ın tesisat sistemlerinde tercihi GF Hakan Plastik!

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Hayat projesinin tesisat sistemleri GF Hakan Plastik tarafından yapılıyor.

Hakan Peker çiftlikte yaşayacak!

Kıbrıs The Savoy Ottoman Otel’de sahne alan Hakan Peker, Çiftlikte yaşayacağım, hayvanlar ve doğa ile iç içe olup kendime yeni bir hayat kuracağım. Kapım herkese açık” dedi.

Hakan Çatalkaya'dan kaliteli hayat formülü!

Son dönemde “Kentsel dönüşüm ve imar affı uzmanı” unvanıyla medyada boy gösteren İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, kaliteli hayatın formülünü verdi.

İnşaat işçisi Hakan Tek'in ölümünde üç firma sorumlu görüldü

İNŞAATTA çalıştığı esnada, hayatını kaybeden Hakan Tek ile ilgili İş Mahkemesi’nde açılan davaya bilirkişi raporu sunuldu. Raporda, işveren ve taşeron firmalarının yüzde 100 oranında kusurlu oldukları belirtildi.

Hakan Külahçı, Salı Grubu toplantısında tecrübelerini anlattı!

SALI Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısına konuk olan iç mimar Hakan Külahçı, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Külahçı Antalya'nın ilk iç mimarlık şirketi olan Art-Mim'i kurduklarını anlattı.

Hakan Bek kimdir?

Gayrimenkul sektöründe başarılı işlere imza atan Hakan Bek, Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı olarak göreve başladı. Peki, Hakan Bek kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hakan Bek Keller Williams Ataşehir'in ortağı oldu!

Hakan Bek, Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı olarak göreve başladı. Bek, ilerleyen süreçte Keller Williams çatısı altında başarılı işlere imza atmaya devam edecek.

Akbank Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin bireysel kredi borçlarını siliyor!

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, “Soma'da hayatını kaybeden madencilerimizin bankamızda bulunan bireysel kredilerini silecek, yaralı madencilerimizin de kredilerini başvurmaları halinde ihtiyaçları doğrultusunda yeniden yapılandıracağız" dedi

Hakan Çanta No Fear ile ilk mağazasını Florya'daki Akvaryum'da açacak!

Fenerbahçe, NBA, Barbie, Hello Kitty gibi spor ve sinema dünyasından birçok markanın lisanslı çantalarını üreten Hakan Çanta, önümüzdeki dönemde yeni atılımlarıyla dikkat çekecek

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Hakan Yener'i ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Konut Market'in kurucusu Hakan Yener'i ağırladı

Hakan Bek hayatı Haberi

Hakan Bek hayatı

Hakan Bek kimdir?

Hakan Bek, Keller Williams Ataşehir Bölge Müdürlüğü Yönetici Ortağı olarak göreve başladı. Bek, önümüzdeki süreçte KW Ataşehir Bölge Müdürlüğü’ndeki operasyonlardan sorumlu olacak.


Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi ve Bilgisayar Mühendisliği eğitimi alan Hakan Bek, yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Finans Bölümü’nde aldı. Yüksek lisans eğitiminin ardından doktora eğitimini tamamladı.


İş hayatına 1985 yılında Türkiye İş Bankasında Uzman Eğitimci olarak adım atan Hakan Bek, İktisat Bankası ve Töbank’ta Hazine Müdürlüğü, Menkul Kıymetler Grup Müdürlüğü, Aktif Pasif Komitesi Üyeliği, Özel Projeler Müdürlüğü görevlerinde bulundu ve 1991 yılında Töbank Fon1’i kurarak Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı üstlendi.


Profesyonel iş hayatının yanı sıra Bek, kendi aile şirketlerinin yönetimlerinde de bulundu. 2004 yılından itibaren gayrimenkul sektörü ile ilgilenmeye başlayan Hakan Bek 2006-2013 yıllarında Remax Ataşehir Bölge...