19 / 07 / 2024

Hakan Dinçyürek asrın projesi açıklama

Hakan Dinçyürek asrın projesi açıklama

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Ankara'da resmi temaslarda bulunarak Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi'ndeki son durum hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'si yatırıldı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, afet bölgesinde yapılan çalışmaları açıkladı. Oktay, Türkiye Tek Yürek kampanyasında toplanan bağışın 74.1 milyar TL'sinin yatırıldığını söyledi. İşte ayrıntılar...

BM’den, deprem açıklaması! Yüzyılın en kötüsü!

Kahramanmaraş merkezli iki depremin, son yüzyılda bölge genelinde yaşanan en kötü olay olduğu Birleşmiş Milletler (BM) tarafından duyuruldu. BM, ‘asrın felaketi’ olarak nitelenen depremlerin bu bölgede son yüzyılda yaşanan en kötü olay olduğunu söyledi.

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Ebubekir Taşyürek: Kartal gayrimenkul rantına layık değil!

Kartal’a hak ettiği hizmeti vermek için çalıştığını söyleyen Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek, ''Kartal gayrimenkul rantına değil, tüm canlıların güven içinde yaşadığı huzura layık bir ilçedir'' diye konuştu.

Asrın Konakları Marina satışta!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinde lansmana özel indirimler uygulanacak.

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mehmet Hakan Korkmazyürek tarafından bugün kuruldu.

Ahmet Edip Uğur: Rotterdam asrın projesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirdiği liman projesi ile ilgili iyi niyet anlaşması olumlu karşılandı, Başkan Uğur "Rotterdam asrın projesi" dedi.

Kıbrıs'ta asrın suyu denize akıyor!

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a boru hatlarıyla götürülen ‘Asrın Suyu’ iki aydır yönetim krizi çözülemediği için denize boşaltılıyor. İşte KKTC ile Türkiye arasında oluşan anlaşmazlığı perde arkası...

Abubekir Taşyürek, Asrın projelerini inceledi!

İBB Ak Parti Grup Başkan vekili Abubekir Taşyürek, İBB Meclisi AK Parti Grup Yönetimi ve İmar Ve Ulaşım Komisyon Üyeleriyle birlikte Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün Garipçe şantiyesini, ziyaret ettiler.

Asrın Projesi'nde son durum ne?

Türkiye’den Kıbrıs’a deniz altından boru ile su taşınmasına yönelik “asrın projesi” kapsamında 66 kilometrelik boru hattının son parçası bugün törenle monte edildi.

Hakan Dinçyürek KKTC Su Temin projesini değerlendirdi!

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Ankara'da resmi temaslarda bulunarak Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi'ndeki son durum hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Hakan Dinçyürek asrın projesi açıklama Haberi

Hakan Dinçyürek asrın projesi açıklama

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Ankara'da resmi temaslarda bulunarak Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi'ndeki son durum hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, resmi temaslarda bulunmak amacıyla dün sabah Ankara'ya gitti. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Dinçyürek, Ankara'da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştü. Görüşmede, KKTC Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, Jeoloji ve Maden Dairesi Müdürü Mustafa Alkaravlı, Özel Kalem Müdürü Aşkın Doygunel ve Bakanlık Hukuk Sorumlusu Emine Uzun da hazır bulundu. Yaklaşık 2 saat süren görüşmede, Türkiye'den KKTC'ye su temini projesindeki son durum hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Açıklamaya göre Dinçyürek, projenin gerek deniz geçişi, gerekse KKTC ayağında yapılan çalışmalar konusunda son gelişmeleri değerlendirdiklerini söyledi. Dinçyürek, Ankara temasları kapsamında akşam saatlerinde...