02 / 05 / 2024

Hakan Erkan projeleri

Hakan Erkan projeleri

GÜNEŞ Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği ( GENSED ) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Erkan, lisanssız elektrik üretiminde güneşin payının önümüzdeki süreçte giderek artacağını belirtti.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Bodrum Mumcular'da inşaat projeleri artıyor!

Bodrum’un yükselen değeri Mumcular’da son dönemlerde artan inşaat projeleri ve kentin geleceğini ile ilgili Erkan Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Hakan Ek: Sign of the City Awards'le Türk projeleri farkedilecek!

TÜRK inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" muhteşem bir törenle sahipleriyle buluştu. Gecenin platin sponsoru Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Hakan Habif kimdir?

Mimar Hakan Habif kimdir? Mimar Hakan Habif, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Hakan Habif, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Habif..

HKE İç Mimari Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKE İç Mimari Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde Hakan Erkan tarafından 40 bin TL sermaye ile İstanbul Kadıköy'de kuruldu.

Türkiye güneşe 50 milyon euro yatıracak!

GÜNEŞ Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği ( GENSED ) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Erkan, lisanssız elektrik üretiminde güneşin payının önümüzdeki süreçte giderek artacağını belirtti.

Güneş enerjisine 50 milyon euro yatırım yapılacak!

Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Erkan, "Yıl sonuna kadar güneşte kurulu güç 50 megavata çıkacak ve yatırım miktarı çok rahat 50 milyon avroyu bulacak" dedi...

Hakan Safi kimdir?

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi kimdir? Hakan Safi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hakan Safi, Safi Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Safi'nin biyografisi..

Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine tarım alanı probleminin çözümü, kat artışı, semt pazarı ve sağlık tesisi müjdesi verdi. Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor...

Hakan Yalçın: Büyükçekmece villa şehri olacak!

GölMahal Villaları’ndan sonra 2.projesine başlamaya hazırlanan Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “Bölge önümüzdeki dönemde gelecek yeni villa projeleri ile dünyadaki rakipleriyle yarışır bir noktaya gelebilir” şeklinde konuştu...

Erkan Morkoç mimarları etik olmaları gerekçesi ile uyardı!

Kütahya Mimarlar Odası Başkanı Erkan Morkoç, Belediye Meclisi üyesi olan mimarların belediye imar komisyonuna seçilmeleri durumunda, bu komisyona gelen projeleri iş olarak almamaları gerektiğini söyledi.

Hakan Erkan projeleri Haberi

Hakan Erkan projeleri

GÜNEŞ Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Erkan, lisanssız elektrik üretiminde güneşin payının önümüzdeki süreçte giderek artacağını belirterek, “Yıl sonuna kadar güneşte kurulu güç 50 megavata çıkacak ve yatırım miktarı çok rahat 50 milyon Euro’yu bulacak” dedi.


Güneş enerjisi yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan GENSED Başkanı Erkan, “1 megavatlık lisanssız güneş enerjisi santrali için tüm masraflar göz önüne alındığında yaklaşık 1 milyon Euro gibi bir yatırım yapılıyor. Bu da yıl sonuna kadar Türkiye’nin güneşte 50 milyon Euro’luk yatırım yapılacağı anlamına geliyor” diye konuştu.


100 MEGAVAT GÜÇ

Şu an mevcut kapasitenin iki katına yakın güneş enerjisi santrali (GES) yatırımının da kurulum aşamasında bulunduğunu anlatan Erkan, 2015 için 100 megavatlık ilave bir  kurulu gücün sisteme dahil olmasını beklediklerini söyledi. Önümüzdeki...