02 / 05 / 2024

Hakan Ersöz

Hakan Ersöz

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi kuruldu!

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 8 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 11 Temmuz'da kuruldu.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Beks Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekmezci ve Cemil Ersöz ortaklığında kuruldu.

Hanehalkımızın sadece yüzde 47’si 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşıyor!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, 10 ilimizi vuran, 7,7 ve 7,6’lık depremler sonrasında yaptığı açıklamada hanehalkımızın sadece yüzde 47’sinin 2001'den sonra inşa edilen binalarda yaşadığını söyledi.

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asöz Group Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Asan ve Enes Öztaş ortaklığında kuruldu.

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Geri Dönüşüm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Esin Gürbüz tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maf Elegance Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Araç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da  90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaman, Fırat Ersöz Müge ve Bayram Ekiz tarafından kuruldu.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Daha yeşil binaya ihtiyacımız var!

Dünya Habitat günü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili olarak "Daha çok yeşil binaya ihtiyacımız var" dedi.

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Yıldız Hırdavat Nakliyat İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Algur tarafından kuruldu.

Öz Yazan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yazan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultnbeyli'de Hakan Yezen tarafından kuruldu.

Hakan Bucak: Yasadışı vatandaşlık uygulamasının takipçisi olacağız!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Yurt dışında 175 bin dolar ile yüzde 10 kira gelir garantisi” sloganıyla hileli kampanya yapıldığını görüyoruz. Bu tür asılsız reklamlar, ülkemizin ve sektörümüzün tanıtımına zarar veriyor!” diye uyardı.

Hakan Ersöz Haberi

Hakan Ersöz

Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Hakan Ersöz Şube Müdürlüğü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta  Ataşehir, Fatih Mahallesi'nde açıldı.


Nur Yapı ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi adres: Ataşehir, Fatih Mahallesi, Eski Çiftlik Yolu Caddesi,...