16 / 05 / 2024

Hakan Gedikli yatırım çağrısı

Hakan Gedikli yatırım çağrısı

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut "Avrupa Emlak Buluşmaları" organizasyonunun ikinci ayağında da yerini aldı

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Lagos Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Gedikli tarafından kuruldu.

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Yılmaz İnşaat Yatırım Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi Güngören'de Erol Kiraz, Hakan Uçar, İzzet Antebi ve Yıldıray Demirkaya ortaklığında kuruldu.

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sera Otelcilik Yatırım İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakan Öner, Hamit Gökhan Güleç ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te 364 milyon 480 bin 906 TL sermaye bedeli ile Nuri Sinan Ersoy, Ahmet Hakan Ersoy ve Nimet Ersoy ortaklığında kuruldu.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Türkiye’ye yatırım yapan gurbetçiler çok doğru bir iş yaptı!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, "Gayrimenkul alarak Türkiye’de yatırım yapan gurbetçilerimiz hem memleketleri için hem de kendileri için çok doğru bir iş yaptı" dedi...

Hakan Gedikli'den Avrupalı Türkler'e yatırım çağrısı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut "Avrupa Emlak Buluşmaları" organizasyonunun ikinci ayağında da yerini aldı

Hnbc İnşaat Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hnbc İnşaat Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu. 

AHK Gayrimenkul'den kazanç garantili yatırım sistemi!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, uyguladıkları “Kazanç Garantili Sistemi” bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi...

Altın Emlak Çatalca yatırım günleri başladı!

Altın Emlak Yatırımcı Günleri kapsamında 1-2 Aralık tarihlerinde Çatalca ofisinde yatırım fırsatları sunuluyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Yatırım günleri sektörümüzde bir ilk. Temsilcilerimizin bölgelerindeki fırsat niteliğindeki portföyleri yatırımcılar ile buluşturuyoruz.

Hakan Gedikli yatırım çağrısı Haberi

Hakan Gedikli yatırım çağrısı

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut, "Avrupa Emlak Buluşmaları" organizasyonunun ikinci ayağında da yerini aldı. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde Almanya'nın Stuttgart, 7-8 Aralık 2018 tarihlerinde Hollanda'nın Rotterdam'da gerçekleşen etkinliğe katılan şirket, 15-16 Aralık 2018 tarihinde yine Almanya'nın Frankfurt şehrinde yapılacak buluşmaya katılarak Türkiye'de ev sahibi olma fırsatlarını anlatacak.

HEDEF 250 BİN KONUT


Avrasya Tüneli, Marmaray, Çanakkale Köprüsü, İstanbul Yeni Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul gibi mega projelerin ardı ardına hayat bulduğu Türkiye geleceğe emin adımlarla ilerlerken Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  3.8 milyarlık ödenmiş sermayesi ve ulaştığı 22.3 milyar TL'lik aktif toplamıyla 2023'te 250 bin bağımsız bölüm vizyonuyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan...