05 / 05 / 2024

Hakan Kısacık

Hakan Kısacık

2012 Şubat ayından bu yana kurucusu olduğu HK Mimarlık ofisinde, yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tasarım yapmakta olan Hakan Kısacık kimdir? Hakan Kısacık hangi işlerde görev aldı?

Prof. Dr. Hakan Kara açıkladı: Düşük faizli TL kredi için gereken şart...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini sabit tutarak yüzde 50 seviyesinde bırakmasına rağmen tüketici, konut ve taşıt kredisinde faizler çok yüksek. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Hakan Kara TL krediye düşük koşullarda erişmek için formülü verdi.

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Et kıyma makinesi 699 TL'ye, sac kavurma tavası 159 TL'ye, kurban bıçağı 32 TL'ye düştü! ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Et kıyma makinesi 699 TL'ye, sac kavurma tavası 159 TL'ye, kurban bıçağı 32 TL'ye düştü. İşte aktüel ürünler kataloğu...

BİM’de düdüklü tencere seti 470 TL’ye, karnıyarık tenceresi 400 TL’ye, kapaklı kavurma sacı 190 TL’ye düştü!

BİM, 16 Haziran’dan itibaren indirime girecek ürünler kataloğunu yayımladı. BİM’de 16 Haziran itibarıyla düdüklü tencere seti 470 TL’ye, karnıyarık tenceresi 400 TL’ye, kapaklı kavurma sacı 190 TL’ye düşecek. İşte 16 Haziran 2023 BİM fiyat listesi...

Alme Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alme Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçük tarafından kuruldu.

Argi Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argi Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Küçük tarafından kuruldu.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Türk baron Hakan Ayık'ın mülkleri satışa çıkacak!

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

Hakan Kısacık Haberi

Hakan Kısacık

Hakan Kısacık kimdir?

Hakan Kısacık, 1973 yılında Adana’da doğdu. İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü 1993 yılında bitirdi ve 1996 yılında aynı fakülteden “Yüksek Mimar” ünvanını aldı. 


1997 yılında kurucu ortağı olduğu proje ofisinde çalıştıktan sonra 2000-2012 tarihleri arasında İncirlik Hava Üssü, Vinnell Brown & Root (VBR) firmasında Mimar olarak çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. 2012 Şubat ayından bu yana kurucusu olduğu HK Mimarlık ofisinde, yurtiçi ve yurtdışı projelerinde tasarım yapmaktadır.


2012 ve 2014 yılları arasında Çukurova Ünviersitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık bölümünde teknik resim ve fotoğrafçılık dersleri vermiştir.


HK Mimarlık / HK Architecture

Çınarlı mah. 61023 sk. Beste apt. 3/15 

Seyhan 01160 Adana...