10 / 05 / 2024

Hakan Kodal AYD

Hakan Kodal AYD

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nin Olağan Genel Kurulu toplantısı yapıldı. Hakan Kodal’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda bir önceki dönemde görev alan aynı yönetim kuruluyla devam edilmesine karar verildi

Ayd Grup Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd Grup Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aydın tarafından kuruldu.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Konuttaki durgunluk orta gelirli için avantaj!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Ergüven, konuttaki durgunluğun orta gelirli için avantaj olduğunu söyledi...

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a 40 milyon Euro'luk yatırım yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Portekiz'in başkenti Lizbon'a iki yılda 40 milyon Euro'luk yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Hakan Erilkun kimdir?

Aydın Holding, bir emlak zinciri TGM Trend Gayrimenkul’ü kurdu. Hakan Erilkun, TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü oldu. Peki, Hakan Erilkun kimdir?

Krea Gayrimenkul, Lizbon'a açılıyor!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal, Sirius ve Optylon işbirliğiyle Tomtom Gardens başarısını Avrupa’ya taşıyor.

Krea Gayrimenkul Kemerburgaz'da villa yapacak!

Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal Kemerburgaz'da 21 villanın yer alacağı projesinin Mayıs ayında start alacağını ve projenin iki buçuk yıl sonra tamamlanacağını dile getirdi.

Aydın Bozdoğan'da emlak piyasası hareketlendi!

Aydın merkeze en uzak ilçelerden biri olan Bozdoğan'da emlak sektörü hareketlendi. Miraç Emlak Sahibi Hakan Işıkcı, Bozdoğan’daki emlak piyasasının Türkiye geneliyle aynı seviyede olduğunu söyledi.

İstanbul'da mahalle bazında dönüşüm yapılmalı!

GYODER Kurucu Başkanı ve Krea Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kodal mahalle bazında dönüşümlerin İstanbul'daki kent dokusunu çağdaş niteliğe kavuşturabileceğini kaydetti.

Aydın kamu yatırımlarından faydalanamıyor!

Aydın’ın Türkiye ekonomiye büyük katkı sağlamasına rağmen kamu yatırımlarından yeterince faydalanamadığını belirten Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Ankara’dan yağan yağmurdan kopan damlaların Aydın’da kaydırılmasını istedi.

Hakan Ülken: Kentsel SİT alanı revize edilsin!

Tabela kararının uygulanmasının ertelenmesi için Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'na başvurduklarını açıklayan Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, Kentsel Sit Alanı Bölgesi’nin de revize edilmesini istedi.

Hakan Kodal: Kentsel dönüşüm bir kentin yaşanılabilir olmasıdır!

Sektörün duayenlerinden Hakan Kodal yapılması gerekenleri şöyle sıralıyor: Yaratıcılık, rekabetçi kent anlayışı, doğru şehir plancılığı, hizmet kalitesi...

Hakan Ülken: Aydın'nın modern bir fuar alanına ihtiyacı var!

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, fuar alanı eksikliği nedeniyle Aydın'ın 5 önemli fuar organizasyonuna ev sahipliği yapamadığını söyledi.

Hakan Kodal AYD Haberi

Hakan Kodal AYD

Sektörün sorumlu lider ve dinamik kuruluşu Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Olağan Genel Kurulu hafta içinde yapıldı.


Genel Kurul’da ittifakla Hakan Kodal’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda bir önceki dönemde görev alan aynı yönetim kuruluyla devam edilmesine karar verildi.


                       AYD Kurullar Listesi:

                       Danışma Kurulu


                      Zafer Kurşun – Orta Gayrimenkul / İstinyePark

                      Avi Alkaş – JLL

                      Avni Çelik – Sinpaş

                      Cahit Paksoy – Yıldız Holding

       ...