17 / 05 / 2024

Hakan Özköse

Hakan Özköse

Biryapı Grup Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla İzmirli, Hakan Özköse ve Mehmet Erol Alper tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu

Hakan Aygen yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi.

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Özlem Bağdatlı'nın seçilmelerine karar verildi.

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Vakıf GYO'nun Denetim Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı, üyeliğine Rifat Demirbaş, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı, üyeliğine Kadir Karataş Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığına Hakan Taşçı üyeliğine Ahmet Yılmaz seçildi.

Hakan Koştu: Bergama’ya ilk etapta 274 konut inşa edilecek!

İzmir Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatleri arasında yer alan TOKİ’nin Bergama’ya konut inşa etmeye söz veren ihale duyurusunun yapılması ilçede yaşayanları mutlu etti.

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Sayın Özlem Bağdatlı seçildi. 

Hakan Durmaz: Binalarda çelik yapı modeli yaygınlaştırmalı!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, deprem gerçeğinin değiştirilemeyeceğini ancak tedbir almak için seçeneklerin olduğunu söyledi. "Güvenliğimiz için binalarımızda çelik yapı modelini yaygınlaştırmalı'' dedi.

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aygen oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi...

Emlak işletmesini seçerken dikkat! 

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Tüketiciler emlak işletmesi seçerken çok dikkatli olmalı" dedi.

Hakan Bahadır kimdir?

Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Hakan Bahadır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Konutu kadın seçiyor, tapusunu erkek alıyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkul seçimlerinde kadınların, tapu tescilinde ise erkeklerin baskın olduğunu söyledi..

Eğitim bölgeleri konut seçiminde etkili olacak!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, TEOG yerine getirilecek olan yeni eğitim sisteminin konut seçiminde etkili olacağını açıkladı. 

Hakan Aygen, TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel'in istifası sebebiyle Hakan Aygen Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Hamdi Varol, Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne seçildi!

Deniz GYO Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde Cafer Bakırhan'ın istifası ile boşalan üyeliğe Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Hakan Hamdi Varol getirildi.

Hakan Özköse Haberi

Hakan Özköse

Biryapı Grup Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla İzmirli, Hakan Özköse ve Mehmet Erol Alper tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta kuruldu. Biryapı Grup Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait veya kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları kapsamında arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Biryapı Grup Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Örnek Mahallesi, Fehmi Tokay Sokak,...