04 / 05 / 2024

Hakan Tanıkın oteli

Hakan Tanıkın oteli

Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Halkbank'tan kadın girişimcilere müjde! 225 bin TL verilecek! Üstelik faiz yok

Halkbank'tan kadın girişimcilere sağlanan destek kampanyası bütün kadınlar tarafından detaylarıyla merak ediliyor. Girişimci kadınlara yönelik yapılan bu büyük destek toplumun büyük bir kesimi tarafından çok ilgi gördü. Kampanyanın detayları için haberimizi okuyun. 

Getir'e ŞOK'tan kötü haber! Bölge karışınca frene basıldı

Girişimci iş insanı Nazım Salur tarafından 2015 yılında kurularak kısa zamanda kurye sektöründe büyüyen ve yatırımlarını yurt dışına taşıyan Getir'e ŞOK'tan kötü haber geldi.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

Türk baron Hakan Ayık'ın mülkleri satışa çıkacak!

Birçok ülkede 300 milyon dolarlık uyuşturucu trafiğini yönetin Hakan Ayık için Avustralya mahkemesi gıyabi yargılama kararı aldı. Mahkeme 15 Nisan tarihinde gerçekleşecek duruşmaya katılmasa da Ayık’ın el konulan mülklerinin satılmasına karar verildi.

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Ahmet Hakan: Yeni havaalanının adı Mustafa Kemal olsun!

Ahmet Hakan, "Yeni havaalanının adı 'Mustafa Kemal' olsun" başlığıyla yayımlanan yazısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin Gazi’ye hürmeti sonsuzdur. Milletimizin Mustafa’ya saygısında en küçük bir tereddüt yoktur." dedi...

Konya Hıdırlık Dağ Oteli inşa edilmeyi bekliyor!

Konya'nın Akşehir bölgesinde bulunan Hıdırlık Dağ Oteli 9 yıldan beri inşa edilmeyi bekliyor. Bölge halkı, turizme büyük katkısı olmasını bekledikleri otelin yapımının devam etmesini istiyor. 

İlber Ortaylı: Doğanbey’deki binaları törenle yıkın!

Bursa’nın eski mimarisinin korunmasını isteyen Prof.Dr. Ortaylı, son günlerde yeniden kamuoyuna gelen Doğanbey konutlarını rezalet olarak tanımladı. İlber Ortaylı, “Başkanım bu binaları yıkın. Hem de yıkarken bir de tören yapın." dedi.

Namık Tanık: Komodor Remzi Bey Yalısı’nı 20 dakikada aldım!

Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü’ye ait olan Komodor Remzi Bey Yalısı’nı icra yoluyla satışından hemen önce satın alan NATA Holding’in patronu işadamı Namık Tanık konuştu. Tanık, “Sevinç Hanım’ı üzmedik, ilk söylediği rakamı kabul ettim.” dedi.

TOKİ İzmir Kınık projesi tanıtıldı!

Kınık'da yapılması planlanan 276 toplu konut projesi, TOKİ yetkilileri, Kınık Kaymakamı Fatih Oktay Sözer, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Kınıklı vatandaşlara tanıtıldı.

Hakan Tüzün Şengün kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimari Tasarım bölümünde doktora çalışmasını sürdürmekte olan Hakan Tüzün Şengün kimdir? Hakan Tüzün Şengün, bugüne kadar hangi mimari çalışmalara imza attı?

Hakan Tanıkın oteli Haberi

Hakan Tanıkın oteli


İzmir'in tanınmış siyasetçilerinden Süha Tanık'ın oğlu Hakan Tanık ve damadı Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in oğlu Adnan Şen, "Smart Hotels" adıyla otel zinciri kurma kararı aldı. Zincirin ilk oteli ise 5 milyon lira yatırımla İzmir'de kısa sürede hizmete girecek.

Hakan Tanık ve Adnan Şen, Basmane'deki Hisar Oteli satın alarak tepeden tırnağa yeniledi. İki aile böylece İzmir'e 63 odalı yeni bir otel kazandırdı. Tanık ailesi yine aynı semtte 3 yıldızlı Tanık oteli işletirken, Şen ailesi ilk kez İzmir'de bir ticari yatırıma girmiş oldu.

Hakan Tanık, kendi otellerinde yıllık yüzde 92 doluluk oranı ile çalışıp yılda 15 bin yerli misafir, 7 binde yabancı misafir gecelemesi yaptırdıklarını belirterek "Kent turizmine katkımız, büyüğüm ve aynı zamanda eniştem olan Adnan Şen ile kurduğumuz Smart Hotels markasıyla...