26 / 05 / 2024

hakan tartan projeleri

hakan tartan projeleri

Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak Adayı Dr. Hakan Tartan, yeni dönemde yaşama geçirmeyi planladığı yüz projesini açıkladı. Dr. Hakan Tartan, "Ballıkuyu'da 10 bin konutluk yeni yerleşim projesi hazırladık" dedi

Metaverse'de en mantıklı yatırım arsa yatırımı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Hakan Tartan bugünkü yazısında Metaverse'de yapılan yatırımları kaleme aldı.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Hakan Tütüncü Kepez'de temeli atılacak projeleri anlattı!

AK Parti Kepez Teşkilatı´nda, mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Hakan Ek: Sign of the City Awards'le Türk projeleri farkedilecek!

TÜRK inşaat sektörünü bir araya getiren "Sign of the City Awards" muhteşem bir törenle sahipleriyle buluştu. Gecenin platin sponsoru Hyundai Asansör Genel Müdürü Hakan Ek, yabancı yatırımcıların Türk projelerini daha iyi tanıyacağını söyledi.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Hakan Habif kimdir?

Mimar Hakan Habif kimdir? Mimar Hakan Habif, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Hakan Habif, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Habif..

Hakan Safi kimdir?

Safi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi kimdir? Hakan Safi, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Hakan Safi, Safi Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Safi'nin biyografisi..

Hakan Tartan, İzmir'e yeni yeşil alanlar kazandırdım!

Konak Belediye Başkanı ve DSP adayı Hakan Tartan, "Kente yeni yeşil alanlar kazandırdım. Yeni kent planı, İzmir'in umudu oldu. Şu andaki yatırım tutarı 2 milyar dolar düzeyinde." dedi.

Hakan Tartan İzmir için 100 projesini açıkladı!

DSP Konak adayı Tartan, İzmir'e 15 milyar dolarlık yeni yatırım getirme çabasında olduğunu belirtti, noter tasdikli 100 yeni projesini açıkladı. Yeşildere'de Venedik modeli bir rekreasyon alanı kuracağız dedi...

Hakan Tartan: Ballıkuyu'da 10 bin konutluk yeni yerleşim alanı oluşturacağız!

Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak Adayı Dr. Hakan Tartan, yeni dönemde yaşama geçirmeyi planladığı yüz projesini açıkladı. Dr. Hakan Tartan, "Ballıkuyu'da 10 bin konutluk yeni yerleşim projesi hazırladık" dedi

Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine tarım alanı probleminin çözümü, kat artışı, semt pazarı ve sağlık tesisi müjdesi verdi. Antalya Varsak projeleri hız kazanıyor...

Türkiye'nin ilk kadın müzesi 23 Ocak 'ta İzmir'de açılıyor!

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan; Ümran Baradan Oyun ye Oyuncak Müzesi, İzmir Mask Müzesi, İzmir Neşe ve Karikatür Müzesi ile Radyo ve Demokrasi Müzesi'nin ardından Kadın Müzesi'ni turizme ve kente kazandırıyor.

Hakan Tartan: Konak Pier'in kapanmasını istemiyorum!

Konak Pier’deki işyeri sahipleri ve çalışanlar, ruhsat sorunu nedeniyle bir kez daha mühürlenme korkusu yaşarken sorunun çözümü için elinden geleni yapacağını söyleyen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, “Orayı ben de çok seviyorum” dedi

hakan tartan projeleri Haberi

hakan tartan projeleri


Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak Adayı Dr. Hakan Tartan, yeni dönemde yaşama geçirmeyi planladığı yüz projesini açıkladı.


Konak halkı ile elele yeniliklere koşacaklarını dile getiren Dr. Hakan Tartan, "Ballıkuyu'da 10 bin konutluk yeni yerleşim projesi hazırladık. Evlerin alt maliyeti 85 bin liradan başlayacak. 20 yıl vadeli olacak. Yeşildere'de Venedik modeli bir rekreasyon alanı kuracağız. Ayrıca İzmir'in giriş kapısı Basmane'de Türkiye'nin en modern Arkeopark'ı hizmete girecek" dedi.


Bugüne kadar İzmir yerel seçimlerinde projelerin değil, "senin adamın, benim adamım', "senin teyze oğlu, benim baldız' tartışmalarının yapıldığını söyleyen, bunun halka saygısızlık olduğunu ve çok üzüldüğünü belirten Dr. Hakan Tartan, "Her zaman olduğu gibi ortada proje yok. Siyasi tartışmalar, halk korkutularak yapılan siyaset var. Adaylar sabah başka yerde, akşam başka yerde. Bu nasıl siyaset?...