10 / 05 / 2024

Hakan Topçu mimarlık

Hakan Topçu mimarlık

Mimar Hakan Topçu kimdir? Mimar Hakan Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Topçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Topçu..

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Topçu tarafından kuruldu.

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursar İnşaat Mimarlık Dekorasyon Gıda Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Uğur Saral tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Fays Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fays Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Fatma Topçu tarafından kuruldu.

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Sekmen Mimarlık Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Hasan Sekmen tarafından kuruldu.

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baneva Design Studio Mimarlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Topçu Erimiş tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Mimarlık İnşaat Yapı Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermeye bedeli ile Rasim Derince tarafından kuruldu.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

Atölye103 Mimarlık Şehircilik Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye103 Mimarlık Şehircilik Mühendislik İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Topçu ve Gamze Topçu ortaklığında kuruldu. 

Hakan Topçu mimarlık Haberi

Hakan Topçu mimarlık

Hakan Topçu kimdir?

Hakan Topçu, 1985 Artvin Şavşat doğumlu, 2007 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun. 


Mezuniyetinden bu yana kurucu ortağı olduğu Tag Mimarlık firmasında serbest mimarlık yapıyor.


Katıldığı yarışmalar:

TC Merkez Bankası Bursa Şube Binası Yarışma Projesi (2006), Denizli Hükümet Konağı ve Yakın Çevresi Kentsel Tasarım Yarışması (2009), Kadirli Belediyesi Hizmet Binası ve Kültür Merkezi Ulusal Mimari Yarışması (2009), Cami Mimarisi Üzerine Fikir Yarışması (2010), Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yapı ve Yaşam Mimarlık Ödülleri (2011) ile Şişli Halide Edip Adıvar Külliyesi Ulusal Mimari Proje Yarışması'na katıldı. (2012)


Uygulanmış projeleri:

Ardicpark Alışveriş Merkezi Özlüce/Bursa (2009) - (İnşaat alanı 26.000 m2), Yeşil Teras Evler Gürsu/Bursa (2010) - (İnşaat alanı 12 000 m2), Lizor 5 Sitesi Gürsu/Bursa (2011) - (İnşaat alanı 3 500 m2), Mehmet Silva...