18 / 05 / 2024

Hakan Toplu adres

Hakan Toplu adres

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Hakan Özer tarafından kuruldu.

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Hakan Özer tarafından kuruldu.

Çeşme'de toplu konut talebi arttı!

İzmir'i derin yaralayan deprem sonrasında Çeşme'de toplu konut talebinde ciddi artış oldu.  Ar-Su Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aktaş, yeni bir alan üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Dursun Baştürk ile Hakan Akbulut TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Kurban Bayramı'nda otoyollar ve toplu taşıma ücretsiz!

Kurban Bayramı süresince otoyol ve boğaz köprülerinden geçişler ile belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.

Hakan Kıran Akıllı Şehirler Zirvesi konuşmacısı olarak yer aldı!

Hakan Kıran Mimarlık AŞ Kurucu Ortağı Hakan Kıran, 13-14 Eylül tarihleri arasında EurAsia Strategies tarafından gerçekleştirilen Dünya Akıllı Şehirler Zirvesi’nde konuşmacı olarak yer aldı

Hakan Şükür, adını kullanan gayrimenkulcülerden şikayetçi!

Hakan Şükür, "Hakan Şükür'e komşu olacaksınız", "Hakan Şükür ile aynı blokta yer alacaksınız" gibi ifadelerle konut satışı yapanlara itibar edilmemesini istedi.

Toplu Taşıma Yolu ile yolcu sayısı yüzde 11 arttı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan toplu taşıma yolu vatandaşların büyük desteği ve Emniyet Müdürlüğü’nün katkılarıyla hedefine ulaştı

Toplu taşıma yoluna 5 güzergah daha geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) toplu taşımayı rahatlatmak için 3 Eylül’de pilot projesini hizmete soktuğu Toplu Taşıma Yolu (Bus Lane) uygulamasına öğrenci ve personel servisleri de dahil edildi.

Hakan Yürüoğlu, Almishari ailesinin evini tasarlayacak!

Körfez'de çok sayıda projenin iç mimarisinde imzası bulunan mimar Hakan Yürüoğlu, son olarak Almishari ailesinin evinin tasarımını üstlendi. 4 milyon dolar bütçeyle yapılan evde Kaliforniya mimarisinden esinlenildi

TOKİ Edirne Enez Toplu Konutları kura sonuçları!

TOKİ'nin Edirne Enez Toplu Konutları için çektiği kuranın sonuçları belli oldu...

Toplu taşımadaki öğrenci zammı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ''Toplu taşımada yaptığımız öğrenci zammı, 17 Eylül'den geçerli olmak üzere iptal edildi'' dedi

CHP, toplu ulaşım zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşıma yaptığı yüzde 50 zammın iptali istemiyle İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurdu

Hakan Toplu adres Haberi

Hakan Toplu adres

Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Hakan Özer tarafından kuruldu.
Hakan Toplu Taşıma Turizm Ve İnşaat  Limited Şirketi konusu:
1.Şehirler arası, şehir içi, uluslararası kara, deniz, hava vasıtaları ile yolcu taşımacılığı yapmak, 2.Kara yoluyla şehirler arası, şehir içi kamu ve özel kuruluşların personel, işçi, öğrenci, yolcu taşımacılığı yapmak ve her türlü mal taşımacılığı ve benzeri hizmet alanında, şehir içi, servis ve nakliye işletmeciliği yapabilir. Konusu ile ilgili araç, gereç, nakil vasıtaları alabilir, işletebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, komisyonculuğunu yapabilir. 3.Turizm seyahat, kara deniz hava işletmeciliği, bilet satışı rezervasyon, yurtiçi ve yurtdışı seyahatler yapmak, düzenlemek, gerekli araç ve gereçleri kiralamak, 4.Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını,...