25 / 07 / 2024

Hakan Türkyılmaz

Hakan Türkyılmaz

Adlor Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Türkyılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs 2014 tarihinde Şişli'de Trump Towers, Kule 2'de kuruldu.

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Roda Elektrik Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Elektrik Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  300 bin  TL sermaye bedeli  ile Ziya    Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Bozcaada'da ‘Tiny House’lara yasak geldi!

Çanakkale Bozcaada'da konteyner evlerin ardından ‘Tiny House’ olarak bilinen tekerlekli ahşap evlerle de adaya geçişlere yasak geldi. Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, “Eminim ki tüm ada halkı aldığımız bu kararı destekleyecektir” açıklamasında bulundu.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Kangos İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kangos İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Türkyılmaz ve Erdal Türkyılmaz ortaklığında kuruldu.

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar ve iş yerleri yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçim propagandası yapıldığı usulsüz iş yerlerinin ve metruk binalar yıkılıyor.

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkyıl Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Türkyılmaz tarafından kuruldu.

DESC Mimarlık ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

DESC Mimarlık ve Dekorasyon Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Tuna Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Kepezaltı Santral'in tapuları dağıtılacak!

Antalya Kepez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 123 projesini açıkladı. Tütüncü, ''Kepezaltı Santral'in tapularını dağıtacağız'' dedi.

Hakan Türkyılmaz Haberi

Hakan Türkyılmaz

Adlor Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Türkyılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. 


Adlor Enerji Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a)Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisiüretimi, üretilen elektrik enerjisinin veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak,yaptırmak.Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazınım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak.Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. b) Su, biogaz, Rüzgar, Güneş veya hibrit olarak faaliyet gösteren enerjı...