07 / 05 / 2024

hakan yalçın kentsel dönüşüm

hakan yalçın kentsel dönüşüm

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın " Sürdürülebilirlik, insanlığın, gelecek kuşakların gereksinimlerine cevap verme yeteneğini tehlikeye atmadan, günlük ihtiyaçlarını temin etmesi şeklinde tanımlanabilir " dedi...

Hasan Yalçın: Kentsel dönüşüm kamuoyuna iyi anlatılmalı!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın, TBMM Depremlere Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonunda, kentsel dönüşüm çalışmalarının vatandaşa anlatılması konusunda önerilerde bulundu.

Yalçın Keskin: Fikirtepe'de çözüm bulunmazsa kentsel dönüşüm süreci uzar!

Fikirtepe’de süreç yılan hikayesine döndü. “İmarı veren devlet buraya bir an önce çözüm bulmalı” diyen Yalçın Keskin, aksi hâlde sürecin 10 yıl daha uzayacağını belirtti.

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Selahattin Keten: Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten 2015 yılının sektör acısından durgun geçeceğini söyledi. Keten "Özel sektörün kentsel dönüşüme daha fazla destek olması gerekiyor" dedi...

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Melih Yalçın: Asansör denetimleri gereksiz görülüyor!

MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın: "Denetleyici personelimizi binalarına sokmayan, denetim raporu çıktığı halde raporunu teslim almayan çok fazla bina sahibi var. Bunların eğitilmesi gerekir. Denetimin gerekli olduğuna inanılmıyor" dedi.

İzmir'de gayrimenkul sektörünü kentsel dönüşüm hareketlendirecek!

İzmir'de gayrimenkul sektörünü kentsel dönüşüm hareketlendirecek İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı ve şehirdeki gayrimenkul piyasası hareketlendi. ERA Türkiye Franchise Satış ve Geliştirme Direkrtörü Kadir Tümen konuyu değerlendirdi.

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Yalçın Pekgüzel: Çelik kapı üretiminde Çin'den sonra Türkiye geliyor!

Çelik kapıda, güvenliği önde tutan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirten Pekgüzel Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Üretim konusunda da iddialıyız. Çin'den sonra Türkiye geliyor" dedi..

hakan yalçın kentsel dönüşüm Haberi

hakan yalçın kentsel dönüşüm


Kentsel Dönüşüm projeleri ile yapılacak yeni binalarda da sürdürülebilirlik kavramının ön plana çıktığını ve bunun artık günümüzde çok önemli bir hale geldiğinin önemine değinen Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın "Sürdürülebilirlik, insanlığın, gelecek kuşakların gereksinimlerine cevap verme yeteneğini tehlikeye atmadan, günlük ihtiyaçlarını temin etmesi şeklinde tanımlanabilir. Çevresel, ekonomik ve sosyal boyutlar şeklinde kategorize edilen sürdürülebilirlik doğal enerji kaynaklarının aşırı tüketimini engellemek adına birtakım çabaları da içerir. Günümüzde sürdürülebilirlik, küresel durumların hızla değişmesi ve zorlaşması ile daha önemli bir hale gelmiştir" şeklinde konuştu. 

GölMahal Villalarında sürdürülebilirlik adına önemli adımlar attıklarını da belirten Yalçın "Bu projede özellikle kendi enerjimizi kendimiz üretmek istedik. Bütün ısı, soğutma, su ve elektrik sistemlerinde yenilenemeyen enerji kaynakları yerine yenilenebilir enerji kaynaklarının verimli olarak kullandık. Doğaya karşı...