19 / 05 / 2024

Hakan Yalım

Hakan Yalım

Ortaklar Güvenlik ve Kapı Kilit Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 240 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te, Beşiktaş'ta Hakan Yalım Müdürlüğü'nde kuruldu.

Monicon Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Monicon Mühendislik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akgün ve Mehmet Erkan Yalım ortaklığında kuruldu.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yol Turizm Gıda İnşaat Hayvancılık Ve Taşımacılık Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Avcılar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i iptal edildi iddiası!

İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı Serkan Yalım, ilçedeki çalışmalarla ve parti vaatleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Serkan Yalım, kentsel dönüşümle ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul sektörünün 2021 ütopyası!

GİSP Başkanı Hakan Gümüş, 2021'de gayrimenkul sektöründe geliştirilmesi gereken konuları listeledi. İşte İşte GİSP Başkanı Hakan Gümüş'ün 19 maddelik gayrimenkul sektörü reçetesi...

Adapazarı-Karasu limanları ve demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı TBMM'de!

Sayıştay'ın Adapazarı-Karasu limanları ve altyapı tesisleri demiryolu bağlantısı altyapı inşaatı işine yönelik tespitler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hrm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yalım tarafından kuruldu.

Binalarını yapamayan veya taksitlerini ödeyemeyen köylülere ek süre verilmesi önerildi!

442 sayılı Köy Kanunu'na göre köylülere satışı yapılan taşınmazlar için belirlenen süre içinde binalarını yapamayan veya taksitlerini ödeyemeyenlere ek süre verilmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hasgem Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hasgem Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gasım tarafından kuruldu.

CHP'li Özkan Yalım Tapu Sicil Müdür Yardımcılığı Sınavı'nı TBMM'ye taşıdı!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, yazılı sınav sonucunda başarılı olan isimlerin sözlü sınavda başarısız kabul edilmesini ve gündeme gelen 'torpil' iddialarını TBMM'ye taşıdı.

Hakan Yalım Haberi

Hakan Yalım

Ortaklar Güvenlik ve Kapı Kilit Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Yalım Müdürlüğü'nde kuruldu.


Ortaklar Güvenlik ve Kapı Kilit Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü tesis, bina ve arazinin kara, deniz ve havadan güvenlik sistemini kurmak. 2 -Bu sistemlere ait bilgisayar yazılım ve donanım hazırlamak, elektronik ve haberleşme sistemleri üretmek ve kurmak veya kurdurmak., programları hazırlamak, hazır yazılım programlarını ve işletim sistemlerinin alımı, satımı, dağıtımı, pazarlamasını, ithalatını ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 3- Her türlü kilit imalatı,alımı,satımı,ithalatı,ihracatı,yurt içinde ve yurt dışında pazarlamasını yapmak, Her türlü güvenlik araç ve gereçlerinin imalatı alımı, satımı ihracatı yurt içinde ve yurt dışında pazarlamasını yapmak. 4- Her...