06 / 05 / 2024

Hakan Yangın kimdir

Hakan Yangın kimdir

Sağlıklı et deyince ilk akla gelen adreslerden biri olan Mahallenin Kasabı, franchise sistemi ile yeni şubeler açmak için kolları sıvadı. Mahallenin Kasabı’nın kurucusu Hakan Yangın, bu yılın sonuna kadar 20 franchise vereceklerini açıkladı.

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Hakan Taşcı kimdir?

Vakıf GYO Denetim Komitesi Başkanı, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı, Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanı Hakan Taşcı kimdir? Hakan Taşcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hakan Taşcı'nın biyogrofisi...

Hakan Bahadır kimdir?

Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Hakan Bahadır bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir? Mustafa Hakan Özelmacıklı, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Hakan Tüzün Şengün kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimari Tasarım bölümünde doktora çalışmasını sürdürmekte olan Hakan Tüzün Şengün kimdir? Hakan Tüzün Şengün, bugüne kadar hangi mimari çalışmalara imza attı?

Hakan Dölgen kimdir?

Mimar Hakan Dölgen kimdir? Mimar Hakan Dölgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Dölgen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hakan Dölgen..

Sakarya'da fabrika yangını çıktı!

Yangını fark eden işçi Ömür Karabaş, Hakan Yıldız, Ömer Erol, Sercan Yılmaz, Cevdet Bağdatlı ve Alper Cerav, yangın tüpleriyle müdahale etmek istedikleri sırada yoğun dumandan etkilendi.

Hakan Topçu kimdir?

Mimar Hakan Topçu kimdir? Mimar Hakan Topçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Topçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Hakan Topçu..

İnegöl'de bir koltuk fabrikasında yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, İnegöl Mahmudiye Mahallesi Tandoğan Caddesi 26. Sokak üzerinde faaliyet gösteren Hakan Yalçın' a ait koltuk fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Hakan Yılmaz kimdir?

Yılmaz İnşaat’a Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz kimdir? Hakan Yılmaz ile Yılmaz İnşaat hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Hakan Yılmaz'ın biyografisi ve Yılmaz İnşaat projeleri...

Hakan Kıran kimdir?

Gloria Jeans Coffee, Gezi İstanbul, D&R, Saray Muhallebicisi gibi zincir konseptlerde imzası bulunan Hakan Kıran kimdir? Mimar Hakan Kıran'ın diğer projeleri nelerdir? İşte Hakan Kıran...

Yangın sigortası vergisi!

Yangın sigortası vergisi, bağlı olunan belediyeye yapılan vergi ödemeleri arasında yer alıyor. Belediye Gelirleri Kanununa göre, yangın sigortası vergisi mükellefi kimdir? Yangın sigortası vergisi ödemeleri ne zaman yapılır?

Hakan Çağlar kimdir?

Emay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar kimdir? Hakan Çağlar, Emay İnşaatı ne zaman ve kiminle kurdu? Emay İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Hakan Yangın kimdir Haberi

Hakan Yangın kimdir

Sağlıklı ve lezzetli eti, güvenilir yerlerden temin etmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Mahallenin Kasabı, bu yıl Türkiye genelinde açılacak yeni şubelerle büyüyecek. Franchise sistemi ile yeni şubeler açmak için çalışmalara başladıklarını söyleyen Mahallenin Kasabı’nın kurucusu ve YNG Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Yangın, “2015 yılının sonuna kadar 20 franchise verme kararı aldık” dedi. 

“İsim hakkımızı vereceğiz” diyen Yangın, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Başlangıçta franchise verme niyetimiz yoktu. İki dükkanımızı açtıktan sonra, franchise talepleri almaya başladık. Yaptığımız değerlendirmelerden sonra ‘neden olmasın’ dedik.” 

Sağlıklı et üretmek ve satmak konusunda taviz vermeyeceklerini, bu konuda en az kendileri kadar hassas ve duyarlı iş ortaklarıyla işbirliği yapacaklarını vurgulayan Yangın, “Mahallenin Kasabı’nın kısa sürede bu kadar çok sevilmesinin sebebi, bilinçlenen toplumun ve yeni neslin sağlıklı et...