28 / 04 / 2024

hakim konakları lansman

hakim konakları lansman

Okkalar İnşaat tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde yapılan ve 378 daireden oluşan Hakim Konakları düzenlenen kahvaltıyla basına tanıtıldı. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 250 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor...

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Laila 2 Konakları satışa çıktı!

Reel Yatırım - Co.’nun sahibi Yeşim Dikmen Güzelbahçe'de hayata geçen  Laila 2 konaklarının lansman süreci hakkında bilgi verdi. 

ÇamlıYaka Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’deki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları'nı tanıttı. Projede yer alan konutların metrekare fiyatları 12 bin TL'den başlıyor.

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

ÇamlıYaka Konakları'nda lansman öncesi ön satışlar başladı!

ÇamlıYaka Konakları projesinde lansman öncesine özel ön satışlar başladı.  3+1, 4+1, 5+1 müstakil bahçeli ve teraslı evlerin yer alacağı proje 2 yılda teslim edilecek...

15 soruda Real Konaklar Yedikule!

Lansmanı bugün yapılan ve Real Gropu imzası ile hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule projesi "Tarihle iç içe doğanın içinde" sloganıyla tanıtıldı. Peki projenin fiyatları ne kadar, kaç konut var, ödeme planı nasıl, kat planları var mı? İşte tüm detaylar...

Real Konaklar Yedikule'nin lansmanı yapıldı! Metrekaresi 13 bin TL!

Real Group tarafından İstanbul Zeytinburnu Yedikule’de inşa edilen Real Konaklar Yedikule projesinin lansmanı yapıldı.

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

hakim konakları lansman Haberi

hakim konakları lansman

Okkalar İnşaat tarafından 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 378 akıllı daireden oluşan Hakim Konakları basına tanıtıldı. Yazır Mevkii'ne yapılan Hakim Konakları, yüzme havuzu, sauna, fıtness salonu, oyun alanları, toplantı salonları, okuma salonları ve katlı otoparka da sahip. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, Hakim Konaklarıyla birlikte Konya ve İstanbul'daki inşaat sektörüne örnek olduklarını söyledi. Hakim Konakları arsasının 120 civarında hakim ve savcıdan tahsis edildiğini dile getiren İbrahim Okka, Hakim Konakları'na bugüne kadar 50 kişinin oturduğunu dile getirdi. 


3+1 ve 4+1 DAİRELERDEN OLUŞUYOR

 Hakim Konakları Projesi'nin İstanbul medyasında da çok gündeme geldiğini ve özellikle İstanbul'daki inşaat sektörü tarafından da takip edildiğini dile getiren İbrahim Okka, "Bu projemiz peyzaj düzenlemesiyle, sosyal alanlarıyla ve güvenliğiyle Türkiye'ye örnek oldu. Akıllı konutlarla evler cep...