09 / 05 / 2024

hakkari gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü yeni spor tesisleri nerede

hakkari gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü yeni spor tesisleri nerede

Hakkari’de eski olan şehir stadı tribünleri, kapalı spor salonu ve yaklaşık 5 yıl önce Hakkari Valiliği tarafından yapılan 2 gözlü havuzun da aralarında bulunduğu spor tesisleri yıkılarak yerine yeni tesislerin yapılacağı belirtildi....

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Hakkari'de gençlik merkezi açıldı!

Hakkari’de “Aydınlık Yarınlar İçin Gençlik Merkezi” hizmete açıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşaatı tam gaz!

Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yapılıyor.

Bursa'da Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spot Bakanlığı tarafından Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri inşa ediliyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Çorlu Gençlik merkezi inşaatında inceleme!

Çorlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirci'den bilgi alan Kılıç inşaatın önümüzdeki Ağustos ayında bitirileceğini söyledi.

Bilecik Gençlik Merkezi binasının inşaatında sona gelindi!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Gençlik Merkezi binası inşaatında sona gelindi.2014 yılında inşaatına başlanılan 1 milyon 790 bin sözleşme bedelli merkez, gençlerin sosyal, kültürel yaşantısına yön verecek

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

hakkari gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü yeni spor tesisleri nerede Haberi

hakkari gençlik hizmetleri ve spor müdürlüğü yeni spor tesisleri nerede


Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yeni spor tesislerinin yapımı için eski tesislerin yıkım çalışmalarına başladı.


Bir süre önce Hakkari’de yapılan ve oldukça eski olan şehir stadı tribünleri, kapalı spor salonu ve yaklaşık 5 yıl önce Hakkari Valiliği tarafından yapılan 2 gözlü havuzun da aralarında bulunduğu spor tesisleri yıkılarak yerine yeni tesislerin yapılacağı belirtildi. Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, yeni spor tesislerinin yapılması için eski tesisleri yıkmaya başladıklarını belirttiler.



Yüksekova...