14 / 05 / 2024

Hakkari Gola Züryan Göleti sosyal tesis

Hakkari Gola Züryan Göleti sosyal tesis

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

TOKİ'den Hakkari'ye 297 adet yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Hakkari İli, Merkez İlçesi, Gazi Mahallesi'nde toplamda 297 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Hakkari'ye 297 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hakkari Gazi Mahallesi'nde 297 adet yeni konut inşa edecek.

Hakkari'nin 18 milyonluk spor tesisi yıl sonunda açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 18 milyon TL'ye Hakkari'de inşa edilen spor tesisleri bu yıl içerisinde açılacak. Projede çalışmalar hız kesmiyor.

Hakkari'nin yeniden inşası için çalışmalar devam ediyor!

Hakkari kent merkezinde yolların yenilenmesi ve yeni parkların yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Hakkari'nin imar planı değişiyor!

Hakkari Belediyesi, "Hakkari Merkez İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt" çalışmalarına yeniden başladığını açıkladı. Belediye, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

Hakkari’nin Şimdinli ilçesinde 2011 yılında ihalesi yapılan 50 yataklı devlet hastanesi bitme aşamasına geldi. Hastanenin hizmete girmesiyle tedavi için başka ilçelere gönderilen hastaların sorunlarının çözümü hedefleniyor.

Hakkari'ye 20 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Hakkâri’de 20 ünitlik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılacağı bildirildi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 3 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilerek, 350 gün içerisinde tamamlanması hedefleniliyor.

TOKİ Hakkari Merkez'de 24 derslikli anadolu lisesi yaptırıyor!

TOKİ Hakkari Merkez'de 24 derslikli anadolu lisesi yaptırıyor. Söz konusu lisenin altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Bimeks, Doğu Anadolu'daki 7. mağazasını Hakkari'ye açtı!

Teknoloji mağazası Bimeks, çözüm sürecine katkıda bulunmak ve Kuzey Irak'taki potansiyeli değerlendirme adına Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 7. mağazasını Hakkari'ye açtı. Vatandaşlar Bimeks mağazasının önünde uzun kuyruklar oluşturdu...

En fazla konut İstanbul'da, en az Hakkari'de satıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, yılın 11 ayında en fazla bağımsız bölüm satışı 258 bin 106 ile İstanbul'da yapılırken, Hakkari 89 satışla son sırada kaldı...

Hakkari Gola Züryan Göleti sosyal tesis Haberi

Hakkari Gola Züryan Göleti sosyal tesis

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletini ıslah edip çevresinde bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın bulunacağı sosyal tesis kurulması için çalışmalara başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; şehrin alt yapı sorunlarının giderilmesine yönelik çalışmalarına devam eden belediye, "2020-2023 Değişim ve Dönüşüm Programı" çerçevesinde Merzan Mahallesi'ndeki Gola Züryan Göletinin ıslah edilip sosyal alana dönüştürülmesi amacıyla proje hazırladı.

Bu kapsamda yaklaşık 9 bin metrekare alandaki gölet ilk etapta ıslah edecek olan belediye, daha sonra doğal yapıyı koruyarak etrafına 500 metrekare kapalı, 250 metrekare açık kafe ve restoran, yürüyüş ve bisiklet yolu, çocuk oyun parkı ve dinlenme alanları yapacak. 

Belediye ekipleri tarafından, Merga Bütan Kayak Merkezi, Durankaya Beldesi ve 12 köyün ulaşımın sağlandığı...