02 / 05 / 2024

Hakkari Kaya Evi açılış töreni

Hakkari Kaya Evi açılış töreni

Hakkari’de yapımı tamamlanan kayak evinin açılışı için start verildi.Hakkari’de 2014 yılında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na (DAKA) sunulan ‘Hakkâri Turizm Restorasyonu Projesi’ kapsamında finanse edilen ‘Kayak Evi Projesi’ tamamlandı...

Serenay Sarıkaya, Bebek'teki deniz manzaralı evinden çıktı: Burcu Esmersoy, evi 130 bin TL'ye hemen tuttu!

Serenay Sarıkaya, 2 sene önce tuttuğu Bebek'teki evinden çıktı. Deniz manzaralı daireyi Burcu Esmersoy'un tuttuğu gündeme geldi. Peki Burcu Esmersoy, Bebek'teki daire için ne kadar kira ödeyecek? İşte ayrıntılar...

Serenay Sarıkaya Adana’da çiftlik evi arıyor!

Yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'ya giden güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Adana'da çiftlik evi arıyor...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin Murat Boz’un eski evine taşındı!

Oyuncu çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin nihayet aradıkları evi buldu. Çift Yeniköy’deki 3 katlı müstakil eve taşınma kararı aldı.

Serenay Sarıkaya 9 odalı evi küçük buldu!

Şahan Gökbakar'ın geçtiğimiz aylarda Rumelihisarı'nda yaklaşık 12 milyon liraya satışa çıkardığı villaya, Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin talip olmuştu. Gökbakar, " Serenay evi küçük bulmuş" şeklinde açıklama yaptı.

Gülşen İsviçre’den dağ evi satın alacak!

Gülşen, sevgilisi Ozan Çolakoğlu ile İsviçre’de kayak tatilinde. Alpler’in dünyaca ünlü dağ evi chalet’lere hayran kalan popçu, kayağı bıraktı satın almak için dağ evlerini gezmeye koyuldu.

Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin'in evine taşındı!

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin çifti aynı evde yaşamaya başladı. Levent’te yeni aldığı evi tadilata sokan Sarıkaya, sevgilisi Bürsin’in Yeniköy’deki evine taşındı.

Hakkari'ye 160 yataklı öğretmen evi inşa edilecek!

Hakkari Ticaret Meslek Lisesi’nin eski binasının yıkılarak yerine 160 yataklı yeni öğretmenler evi yapılacağı belirtildi. İhalesi yapılan binanın yıkım çalışmalarına ise başlandı.

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi açıldı!

Neşet Ertaş Bilgi Evi ve Spor Merkezi hizmete açıldı. İstanbul Milletvekili Erol Kaya’nın da katıldığı törende konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, bin metrekarelik tesis ile bölgede sosyal, kültür ve spor faaliyetlerinin artacağını söyledi

Hakkari'ye 1 milyon liraya kayak evi inşa edildi!

Hakkari Valiliği tarafından 2700 rakımlı Merga Bütan Yaylasında inşa edilen kayak evi, hizmete sunuldu. Merga Bütan Yaylası'nda 1 milyon lira harcanarak inşa edilen kayak evinin açılışı yapıldı.

Hakkari Kaya Evi hizmete açılıyor!

Hakkari’de yapımı tamamlanan kayak evinin açılışı için start verildi.Hakkari’de 2014 yılında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na (DAKA) sunulan ‘Hakkâri Turizm Restorasyonu Projesi’ kapsamında finanse edilen ‘Kayak Evi Projesi’ tamamlandı...

Hakkari Kaya Evi açılış töreni Haberi

Hakkari Kaya Evi açılış töreni

Hakkari’de yapımı tamamlanan kayak evinin açılışı için start verildi.Hakkari’de 2014 yılında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’na (DAKA) sunulan ‘Hakkâri Turizm Restorasyonu Projesi’ kapsamında finanse edilen ‘Kayak Evi Projesi’ tamamlandı. 2010 yılında Hakkari’den 12 kilometre mesafede bulunan 2800 rakımlı Merga Bütan Yaylası’nda hizmete açılan kayak merkezinde, Hakkâri Valiliği tarafından 4 Mayıs 2014 tarihinde yapımına başlanan kayak evi çalışmaları son safhaya geldi. İl Özel İdaresi tarafından da yapılan 2 aylık çalışma sonucunda kayak pistinin 900 metre olan uzunluğu 1100 metreye kadar uzatılarak 50 ile 200 metre genişletildi. Yapılan çalışmalar ile birlikte kayak merkezinde sporseverlere daha sağlıklı hizmet verileceği belirtildi.

Yapımı tamamlanan kayak evi açılışının kayakçıların meşaleli gösterisi, rafting botlarıyla iniş gösterisi, yamaç paraşütü, halk oyunları gösterisi ve canlı müzik şöleni ile 11 Ocak...