15 / 05 / 2024

hakkari yol protestosu

hakkari yol protestosu

Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde tahrip olan ve belediye tarafından yapılmayan yola mahalle sakinleri barikat kurup trafiğe kapattı.

Hakkari Merzan'da yol protestosu!

Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde tahrip olan ve belediye tarafından yapılmayan yola mahalle sakinleri barikat kurup trafiğe kapattı.

Hakkari'deki yol sorunu 4 yıl sonra aşıldı!

Hakkari’nin Durankaya Beldesi Cumhuriyet Mahallesi’sinde 4 yıldır yaşanan yol sorunu, Hakkari Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Slehi aşiretinin ileri geleni olan Alayı Atlı’nın arsa sahibini ikna etmesiyle giderildi.

Hakkari'de yol çalışmaları başladı!

Hakkari Yüksekova Belediyesi ekipleri ilçenin Santral Sokağı'nda yol çalışması başlattı. Yüksekova Belediyesi ekipleri, Cengiz Topel Caddesi'ne Santral Sokağı'nda yol ve kaldırım çalışması başlattı.

Hakkari'de yeni imar yolları açılıyor!

Hakkari Belediyesi, yeni imar planıyla kentin birçok mahallesinde yeni yol açma çalışmaları başlatırken, vatandaşlar da çalışmalara destek oluyor.

Çukurca’da yol ve altyapı çalışmaları devam ediyor!

Hakkari Çukurca Belediyesi Eş Başkanı Servet Tunç yaptığı açıklamada ilçe genelinde bir çok mahallenin yol genişletme, kilitli parke taşı döşeme ve yeni yol yapımları yaptıklarını belirtti...

Yüksekova'da yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan yol genişletme ve yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmayı Yüksekova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Destek Hizmetler Müdürlüğü ortaklaşa yürütüyor.

Mersin'de 12 yeni yol açılacak!

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kentin gelişen mahallelerinden biri olan Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi'nde 12 adet yeni yol açacaklarını bildirdi...

D-100 Cevizlibağ- Avcılar arası yol inşaatı yapım işi!

D-100 Cevizlibağ- Avcılar arası yol inşaatı yapım işi ihalesi 23 Temmuz 2013'te gerçekleşecek...

Hakkari E.İ. hattının imar planı yapım işi ihale ediliyor!

Hakkari E.İ. hattının kamulaştırma, imar planları ve tasarruf belgelerinin hazırlanması işi yapılacak...

Yol istikamet planı nedir?

Yol istikamet planı nedir? Yol istikamet planı nasıl hazırlanır? Sorularınızın yanıtı ve diğer detaylar haberimizde...

Kırşehir OSB'de yol kaplama ve yapım işi: 9 milyon 360 bin liraya!

Kırşehir Merkez Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığından: Kırşehir'de yol kaplama ve yapım işi ihale edilecek...

Antalya, Bartın ve Balıkesir'de yol yapım çalışması!

Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor...

Çorum'da yol yapımı sırasında yer altı yerleşkesine rastlandı!

Çorum’un Boğazkale ilçesinde yol çalışması kapsamında istinat duvarı için açılan temelden Bizans Dönemine ait olduğu tahmin edilen yer altı yerleşkesi çıktı

hakkari yol protestosu Haberi

hakkari yol protestosu


Hakkari’nin Merzan Mahallesi’nde tahrip olan ve belediye tarafından yapılmayan yola mahalle sakinleri barikat kurup trafiğe kapattı.

Merzan Mahallesi Sanayi Kavşağı sakinleri, yollarının bozuk olduğunu ve tozdan evlerinde oturamadıklarını iddia ederek trafiğe kapattı. Yaklaşık bir saat boyunca kapatılan yolda bekleyen araç sahipleri ile mahalle sakinleri arasında kısa süreli gerginlikte yaşandı.

’Yollar yapılsın’, ’başkan buraya’ sloganları atan çoğunluğu kadın ve çocuk 50 kişilik grubun eylemi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, yolu araç trafiğine açtı.

Yaptıkları eylem ile ilgili açıklama yapan mahalle sakinlerinden Semra Çiftçi, belediye başkanı mahalleye gelmeden yolu açmayacaklarını anlatarak, "Suyumuz yok, yollarımız bozuk. Hiç kimse bizi dinlemiyor. İki üç günde bir perdelerimizi yıkıyoruz. Başkan buraya gelsin, yollarımızı yapsın" diye konuştu.

Eylem devam ederken mahalleye gelen Hakkari Belediye Eş Başkanvekili Şaban Alkan ise, vatandaşlarla...