04 / 05 / 2024

Hakkı Altuntaş projeleri

Hakkı Altuntaş projeleri

MHP Meram Belediye Başkan Adayı Hakkı Altuntaş yaptığı açıklamada " Projelerimizde gelecek nesilleri düşünerek hareket ediyoruz. Meram'da vatandaşların menfaatine, şeffaf bir anlayışla uygulamalar gerçekleştireceğiz " dedi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Tunç Soyer: Kültürpark'ta beton yok, işgal yok!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kültürpark'la da ilgili açıklama yaptı.

Tunç Soyer'den Kemeraltı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşide Kemeraltı'yla ilgili çağrı yaptı.

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Diyanet İşleri'nden TOKİ sosyal konut projeleri açıklaması!

Diyanet  İşleri Başkanı Erbaş katıldığı "Medeniyetimizde ve Kültürümüzde Aile" konferansında TOKİ sosyal konut projeleri hakkında sorulara cevap verdi...

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Neo Yapı hakkında iflas davası açıldı!

Göktürk ve Arnavutköy’de inşa ettiği konut ve villa projeleri ile adından söz ettiren Neo Yapı AŞ hakkında iflas davası açıldı...

Fikirtepe'de projeleri Kiptaş ve İller Bankası tamamlayacak!

Fikirtepe’de yaşanan sıkıntılar hakkında en net çözüm Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aracılığı ile getirişiyor. Bakanlık mevcut sıkıntılı projeleri Kiptaş ve İller Bankası aracılığıyla tamamlanacağını açıkladı. 

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

Bodrum'da markalı inşaat projeleri arttı!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Erdem Aktürk, Bodrum'daki markalı konut projeleri hakkında bir araştırma yaptı. İşte, Erdem Aktürk'ün bugünki yazısı...

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Murat Yücel dükkan projeleri hakkında bilgi verdi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çayarası’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel, Çayarası’nda yapılacak olan yeni dükkân projeleri hakkında bilgi verdi

Hakkı Altuntaş projeleri Haberi

Hakkı Altuntaş projeleri


MHP Meram Belediye Başkan Adayı Hakkı Altuntaş, seçim çalışmaları çerçevesinde Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında projelerini anlatan Altuntaş, "Projelerimizde gelecek nesilleri düşünerek hareket ediyoruz. Meram'da vatandaşların menfaatine, şeffaf bir anlayışla uygulamalar gerçekleştireceğiz" dedi. Oda Başkanı Fethullah Arık'tan Konya'nın jeolojik durumu hakkında bilgi alan Altuntaş, "Meram bölgesinde jeolojik anlamda riskli bölgelerimizin olduğunu öğrendik. Meram'm önemli bir bölümü eğimden dolayı imar dışı bırakılmış. Dere civarı, Seydişehir yolu da bunlardan biri. Belediye ve meslek odaları işbirliği yaparak temelden tavana ciddi bir yapı denetimiyle çözüme gideceğiz" ifadelerini kullandı.


Anadolu'da...