29 / 04 / 2024

Tunç Soyer'den Kemeraltı çağrısı!

Tunç Soyer'den Kemeraltı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşide Kemeraltı'yla ilgili çağrı yaptı.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası  İzmir  Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle Alsancak'taki Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katılım gösterdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, programda soruları yanıtlayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kemeraltı çağrısı da yaptı.

Başkan Soyer'den Kemeraltı çağrısı

Başkan Soyer Kemeraltı için çağrıda bulunarak “Bu şehrin vatandaşlarının, belediyesinin, kamu kuruluşlarının, herkesin el birliğiyle Kemeraltı’ya sahip çıkması, birlikte masa başında çözüm üretmesi ve ürettiği çözümleri hayata geçirmesi gerek. Kemeraltı sadece belediyelerin, sanayicilerin, iş insanlarının, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın, İzmir Valiliği'nin altından kalkabileceği bir iş değil. Burada müthiş bir sinerji yaratılması, ortak çalışma alanı yaratılması gerekiyor. Ben çok umutluyum. Yaşadığım tecrübe, bu umudu büyütmeme vesile oluyor.”

 

Kemeraltı Çarşısı'nda yapılaşmayı önlemek için Kemeraltı Çalıştayı yapılacak!


Geri Dön