23 / 07 / 2024

Hakkı Zakıyeh İnşaat

Hakkı Zakıyeh İnşaat

Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Awnı Zakıeh, Mostafa Hakkı, Khaled Hakkı, Salah Zakıeh, Fıkart Ali Naseeb ortaklığıyla 170 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan yeni kentsel dönüşüm yasasına ilişkin açıklama: Mülkiyet hakkı tedirginliği var! 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası tarafından Kentsel Dönüşüm Yasası'na ilişkin yapılan açıklamada, kentsel dönüşüm uygulamalarının mülkiyet hakkını gasp etmenin gerekçesi yapılamayacağı vurgulandı. İşte o açıklama...

Zak Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gelir tarafından kuruldu.

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzak Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yılmaz tarafından kuruldu.

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zak Yapı Ve İnşaat Hafriyat Nakliyat Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Kılıç tarafından kuruldu.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Kayı İnşaat'ın duruşması 15 Aralık'ta!

1991 yılında endüstriyel bina inşaatları yaparak faaliyete geçen Kayı İnşaat, içinde bulunduğu mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı. 

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

Faizsiz konutta cayma hakkı kaç gün olacak?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), tasarruf finansman şirketlerine ilişkin sorulan soruları cevapladı. Buna göre faizsiz konutta cayma hakkı 14 gün olacak.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 1 Nisan'da!

İstanbul'da gerçekleştirdiği önemli projelerle tanınan ve 2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada bulunan Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Tek-Art İnşaat SPK'nın radarında! Patronlara ceza kesildi!

Tek-Art İnşaat’ın patronu ve yönetim kurulu üyelerine SPK'dan yeni ceza verildi. Geçtiğimiz yıl verilen ceza ile ilgili harekete geçilmemesi nedeniyle kurul 6 kişi hakkında ceza uygulanması kararını aldı. 

Hakkı Zakıyeh İnşaat Haberi

Hakkı Zakıyeh İnşaat

Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Awnı Zakıeh, Mostafa Hakkı, Khaled Hakkı, Salah Zakıeh, Fıkart Ali Naseeb ortaklığıyla 170 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da  Bakırköy'de kuruldu. 


Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....