16 / 05 / 2024

Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Awnı Zakıeh, Mostafa Hakkı, Khaled Hakkı, Salah Zakıeh, Fıkart Ali Naseeb ortaklığıyla 170 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.



Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Awnı Zakıeh, Mostafa Hakkı, Khaled Hakkı, Salah Zakıeh, Fıkart Ali Naseeb ortaklığıyla 170 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da  Bakırköy'de kuruldu. 


Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Her türlü dayanıklı tüketim malları, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, televizyon, video, teyp, radyo, mutfak robotları, saç kurutma makinası, müzik seti, fırın, şofben, elektrik süpürgesi, uydu anteni, tv sehpaları, elektrikli ve elektriksiz küçük ev aletleri, elektrikli ısıtıcılar, her türlü elektrik ve elektronik eşya, beyaz eşya, oto teyp, cd çalar, dvd, vcd ve benzeri ürünlerin ve sarf malzemelerinin alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende olarak yapmak, bakım, onarım ve servis hizmetlerini yapmak, yedek parçalarının ticaretini yapmak. - Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Elektrik, katı yakıt, likit petrol gazı vesair yakıtlar ile işleyen konut ve işyerlerinde kullanılan ısıtma, soğutma ve havalandırma cihazları ve buna benzer sanayi cihazları, kalorifer, kat kaloriferi, klima, kombi, hidrofor, merkezi ısıtma ve soğutma cihazlarının, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. 



Geri Dön