01 / 06 / 2024

Hakkı Zakıyeh adres

Hakkı Zakıyeh adres

Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Awnı Zakıeh, Mostafa Hakkı, Khaled Hakkı, Salah Zakıeh, Fıkart Ali Naseeb ortaklığıyla 170 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Bakırköy'de kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Özak GYO, Beşiktaş Balmumcu projesinin ruhsatını aldı!  Yeni proje!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Beşiktaş projesi yapı ruhsatı hakkında açıklama yaptı.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Özak GYO Demre 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak GYO, Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Özak GYO Demre gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Demre İlçesi Zümrütkaya Mahallesi'nde yer alan daimi ve müstakil üst hakkına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO'dan Ela Quality Resort Hotel kira revizesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ela Quality Resort Hotel kira revizesi hakkında açıklama yaptı. 

Özak GYO 2018 yılı kar payını dağıtacak mı?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılına ilişkin kar payı dağıtımına ilişkin yönetim kurulu önerisinin onaylanması hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 yılı kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı hakkında açıklama yaptı.

Özak'tan Ela Quality Resort Hotel'in kesin tahsis süresi uzatımı açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Ela Quality Resort Hotel kesin tahsis süresi uzatımı hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'dan ilişkili taraflar kira revizeleri hakkında açıklama!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilişkili taraflar kira revizeleri hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO borcunu yapılandırdı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 7143 sayılı Kanun kapsamında yapılandırma hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO Demre'deki tesisi için Bakanlık'a başvuru yapacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya, Demre'de yer alan günübirlik turizm tahsisli gayrimenkule ait kesin tahsis işlemleri hakkında açıklama yaptı.

Hakkı Zakıyeh adres Haberi

Hakkı Zakıyeh adres

Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Awnı Zakıeh, Mostafa Hakkı, Khaled Hakkı, Salah Zakıeh, Fıkart Ali Naseeb ortaklığıyla 170 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da  Bakırköy'de kuruldu. 


Hakkı Zakıyeh İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....