09 / 05 / 2024

halaskargazi caddesi nerede

halaskargazi caddesi nerede

Reşat Altın'ın 30 lira olduğu 1947 yılında Suadiye'de Adalar ve deniz manzaralı 517 metrekare bir arsa 150 adet altın parasına, 4 bin 500 liraya satılacakmış..

Şişli'de inşaat iskelesinden düşen işçi öldü!

Şişli Pangaltı Mahallesi Halaskargazi Caddesi'ndeki bir inşaatta kalfa olarak çalışan Ahmet Ayabe, 8'inci kattaki iskeleden henüz bilinmeyen nedenle düştü. Ayabe'nin cenazesi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Guma Travel Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guma Travel Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmed Kırık ve Refat Zubedat ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi, Gülhan Apartmanı'nda kuruldu.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Travel Seyahat Turizm Acentası ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İkbal Seydi, Salar Raımı ortaklığıyla 145 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Şişli, Ergenekon Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu.

Tümer Group Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tümer Group Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Muhittin Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Merkez Mahallesi, Halaskargazi Caddesi 'nde kuruldu.

İzofed İnşaat ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzofed İnşaat ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Suna Aras Dinçarslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Şişli, Halaskargazi Caddesi' nde kuruldu.

Mehrbod İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehrbod İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nadıa Monjezı Ealagh tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Halaskargazi Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi açıldı!

İstanbul Kervansaray Otelcilik ve Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi; 62 milyon 500 bin sermaye ile 8 Haziran' da Şişli, Harbiye Ergenekon Mahallesi Halaskargazi Caddesi' nde açıldı.

Şişli'de Atatürk Evi'nin restorasyonu için imza kampanyası başladı!

Şişli’de Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Evi’nin restorasyon çalışmaları uzayınca Şişli Belediyesi tarafından restorasyonun bitirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Polat İnşaat'ın Şişli'deki iş merkezi yeniden satışta!

Şişli Halaskargazi Caddesi'nde bulunan 1850 metrekare kapalı alana sahip iş merkezi Polat İnşaat tarafından 10 milyon dolara satılıyor. İş merkezinde bulunan ofis alanları 150 metrekare olarak belirlendi.

Burda 17 AVM nerede?

Burda 17 AVM nerede sorusuna Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde yer alıyor yanıtını verebiliriz. yaklaşık 90 milyon USD yatırım bedeli ile yükselen 17 Burda AVM kapılarını 9 Nisan'da açıyor...

1981 yılında Çamlıca, Yıldız, Emirgan parkları yeniden düzenlenmiş!

1981 yılında Çamlıca, Yıldız, Emirgan parkları yeniden düzenlenmiş. Türkiye Turing Otomobil Kurumu'nun katkılarıyla yapılan yeni yerlere 122 milyon lira harcanmış. Atatürk'ün Halaskargazi Caddesi'ndeki 3 katlı evi de kurum tarafından onarılmış.

En fazla kiralama nerede yapılıyor?

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstiklal’deki mağaza büyüklükleri 5 AVM’yi bulurken sadece İstiklal’in hafta sonu ziyaretçisi AVM’lerin 5-6 katına ulaşıyor.En fazla kiralama nerede yapılıyor?

halaskargazi caddesi nerede Haberi

halaskargazi caddesi nerede

Satılık Arsa


Suadiye Tan Sokak, demiryolu arkasında yüksekte Adalar'a ve denize nazır 517 m2 4.500 liraya. Her gün 10-12 arası Eminönü Arpacılar Han 8 No., Tel: 22699'a müracaat.



Satılık irad


Harbiye'de Halaskargazi Caddesi Hidayet Sokak'ında elektrik ve suyu havi. 12 odalı, altında 3 dükkanı bulunan 1 numaralı hane satılıktır. Evi gezmek için içindekilere, konuşmak için de Emirgan'da Çınarlı Kahve'de Halil Ersöz'e müracaat. Aracı kabul edilmez.


(1947 yılında Reşat Altın 30 liraymış.)


Akşam Gazetesi 6 Haziran 1947 



Abdullah Kutalmış...